okraševanje torte Svet24.si

Med Kočevci vre zaradi brezbrižnega odnosa vlade...

uvodna Svet24.si

Malček z možnostjo štirikolesnega pogona

Izidor Krivec Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem ...

zala tomasic jk Reporter.si

Zala Tomašič s pištolo in solzivcem v Bruselj: ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Ste videli, kako čedno dekle ima Luka Pangos?

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

Ekipa SN
Ekipa SN
11 15.09.2023 09:04:29

Damir Krznar je pred večnim derbijem v svojem slogu odgovoril na odmevne kritike Zlatka Zahovića

m24.si
V zelo odmevnem Večerovem podkastu je nekdanji športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović izrekel kar nekaj kritik glede Damirja Krznarja. »

"Trener ne more govoriti o kadrovanju. Tega, ko sem bil sam športni direktor, ni bilo. Če trener govori o kadrovanju, se ne strinja s športnim direktorjem. Ste kdaj slišali Šulerja, da bi kritiziral trenerja? Pa bi ga lahko. Je pet, šest njegovih potez, na podlagi katerih je njegova kakovost vprašljiva. A to bom prepustil drugim. Šuler tega nikdar ni rekel, zmeraj je branil ekipo. Zmeraj pač ne zmagaš, trener pa na vsaki tiskovni konferenci govori o stvareh, ki ga ne zadevajo. Morda je dovolj pameten, da ga nihče ne vpraša o menjavah v Carigradu, postavitvi Vipotnika v finalu pokala na pozicijo, ki ni njegova, o odločitvi, da enajstmetrovko izvaja Tolić ... Vse te odločitve so mejne, kriteriji za šefa stroke pa zelo vprašljivi. Na žalost so odgovorni zaradi teh odločitev klub peljali v neko drugo smer. Kriteriji za trenerja so nekaj drugega kot gospostvo, dobra retorika," je takrat dejal najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance.

Zdaj mu je odgovoril Damir Krznar. "Mi smo javni delavci, delavci v športu. Vsakdo ima pravico oceniti, analizirati, okarakterizirati naše delo. To sploh ni sporno. Zlatko je to analiziral iz svojega kota. Zagotovo to, kar je povedal, 'pije vodo', kot bi se izrazil moj asistent Mitja Pirih. Zagotovo pa imam tudi jaz kar nekaj stvari, ki bi jih lahko rekel za in proti," je dejal hrvaški strateg.

Članki iz rubrike