elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

severa-gjurin, boris-bezić Njena.si

Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila ...

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

nu
nu
6 01.09.2023 10:12:36

Voda jim teče v grlo: Bo Olimpija ostala še brez enega pomembnega člana? Zmaji dobili konkretno ponudbo!

ALESFEVZER.COM
Prestopni rok se je v Sloveniji končal, a to seveda ne pomeni, da slovenski klubi ne morejo več pripeljati novih nogometašev.

Lahko jih, toda zgolj takšne, ki so najkasneje do včeraj do polnoči dobili 'čiste' papirje in so trenutno na tržišču kot prosti igralci. Prav tako lahko seveda slovenski klubi še vedno prodajajo, v drugih ligah je poletni prestopni rok še odprt, v veliko ligah se bo zaključil danes. Tako je recimo tudi na Danskem. Uspelo nam je izvedeti, da je danski velikan København včeraj na naslov Olimpije poslal zelo konkretno ponudbo za mladega slovenskega reprezentanta Marcela Ratnika.

Ponudba naj bi znašala čez milijon evrov, a Ljubljančani naj bi svojega obrambnega nogometaša cenili še precej višje. Kdo ve, morda bodo Danci danes poslali izboljšano ponudbo in bo Marcel Ratnik zapustil zeleno-bele. Prav tako bomo najverjetneje danes dobili tudi dokončen odgovor, ali bosta zmajevo gnezdo zapustila oba članska slovenska reprezentanta Timi Max Elšnik in Matevž Vidovšek. Zanimanja zanju ne manjka, a Olimpija se je že v primeru Svita Sešlarja izkazala kot zelo trd pogajalec, ki svojih nogometašev ne prodaja pod ceno.

Članki iz rubrike