elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 01.09.2023 07:23:17

Kaj se dogaja v Muri? Kdaj bo znano ime novega trenerja? Trenutno najvišje kotirajo delnice ...

V Fazaneriji odločitve o novem trenerju še niso sprejeli. V skladu z napovedmi bo ekipa v nedeljo igrala pod taktirko Darjana Slavica. Po naših informacijah so trenutne okoliščine takšne, da je za vrnitev Anteja Šimundže še vedno zgolj malo možnosti. Kot smo omenili, bi jih lahko merili v promilih, toda v nogometu smo se že navadili, da se lahko prek noči zgodijo tudi neverjetni zasuki.

Igral s Katancem in Milaničem
Zato kljub vsemu ne gre ničesar izključiti, a bolj ali manj je jasno, da v tem trenutku najvišje kotirajo delnice Vladimirja Vermezovića. Šestdesetletni Srb se lahko pohvali z zavidljivo igralsko kariero. Najgloblji pečat je pustil v dresu beograjskega Partizana, kjer si je delil slačilnico s Srečkom Katancem in Darkom Milaničem. Igral je še za španska Sporting iz Gijona in Salamanco, grški Panionios ter nemški Hannover, v opravi katerega je kopačke obesil na klin in presedlal v trenerske vode. 'Uvajalni' del je opravil v Teleoptiku, dvakrat je sedel na klopi Partizana in osvojil tudi naslov prvaka. Vodil je še Spartak iz Trnave, južnoafriška paradna konja Kaizer Chiefs in Orlando Pirates, črnogorsko Budućnost in nazadnje Hatto iz Združenih arabskih emiratov, v dresu katere je igral tudi nekdanji slovenski reprezentant Miral Samardžić. Iz beograjskih krogov prihajajo informacije, da gre za velikega profesionalca in delavca, kar sta kakopak lastnosti, ki ju Mura še kako potrebuje. 

VSE O DOGAJANJU V MURI IN TUDI O NOVIH OKREPITVAH SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Značke: mura, plt

Članki iz rubrike