blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

Ekipa SN
Ekipa SN
17 31.08.2023 09:45:44

Maribor ali Olimpija? Zdaj je jasno, kje bo kariero nadaljeval nadarjeni slovenski nogometaš! Bitka je pripadla ...

Prestopna saga Marka Bresta je bila dolga.

Za kidriškega dragulja se je zanimalo pol slovenske lige in tudi nekateri klubi iz Evrope. Vprašanje, kje bo mladi slovenski reprezentant nadaljeval svojo kariero, je zdaj po naših informacijah dokončno rešeno. Boj za Marka Bresta je dobila Olimpija, ki si je, kot so nam povedali viri blizu igralca, mladega kidriškega upa tudi najbolj želela. 

»Lahko potrdim, da je zanimanja za Marka Bresta zelo veliko. Konkretno imamo zanj ponudbe dveh slovenskih prvoligašev in dveh evropskih klubov. Najverjetneje bo že danes znano, kjer bo Marko nadaljeval svojo kariero. Pri tem bomo kot klub seveda upoštevali tudi nogometaševo željo. Vsi skupaj si želimo, da bi Marko naredil pravo stopničko naprej v svoji karieri,« nam je v odgovoru na zgoraj zastavljeno vprašanje odgovoril športni direktor Aluminija, ki imen klubov sicer ni želel razkriti, toda tega mu pravzaprav ni bilo treba storiti, saj dvomov o tem, med katerima kluboma poteka dvoboj, praktično ni bilo.

Večni derbi za mladega slovenskega reprezentanta je bil zanimiv, a je bil športni direktor Ljubljančanov Goran Boromisa, kot trdijo naši viri, precej bolj prepričljiv od športnega direktorja Mariborčanov Marka Šulerja. Ne samo, da je na mizo Kidričanov dal precej bolj donosno ponudbo od vijoličastih, pač pa je dal Marku Brestu precej bolj prepričljivo vedeti, da si ga zares želi odeti v zeleno-belo.

VSE O PRESTOPU NADARJENEGA BRESTA IN OSTALIH PRESTOPIH SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI EKIPI SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Značke: marko-brest, olimpija

Članki iz rubrike