Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

severa-gjurin, boris-bezić Njena.si

Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila ...

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

nu
nu
1 29.08.2023 10:35:10

Sešlar tudi uradno zamenjal klub: Ko sem se pogovoril z njimi, je bila odločitev zame zelo lahka!

Dragulj Olimpije Svit Sešlar je tudi uradno postal novi nogometaš turškega drugoligaša Eyüpspora.

Izjemno ambiciozni turški drugoligaš Eyüpspor, ki ga s klopi vodi eden najboljših turških nogometašev vseh časov, Arda Turan, je tudi uradno potrdil prihod Svita Sešlarja. Turki so Ljubljančanom za njihovega odličnega napadalno usmerjenega vezista plačali okrog 2,5 milijona evrov odškodnine. Sešlar je v prisotnosti njegovega agenta, Nenada Protege, včeraj pozno zvečer podpisal pogodbo z novim delodajalcem. 

Seslar 5
"Svit Sešlar je nogometaš, ki ga je predsednik Murat Özkaya spremljal in tudi odkril. Kasneje smo Svita analizirali z našim strokovnim štabom in našo skavtsko službo, ugotovili smo, da gre za mladega nogometaša z veliko potenciala, zato smo se odločili, da ga pripeljemo v naše vrste. V našo ekipo smo dodali mladega igralca, za katerega verjamemo, da bo veliko prispeval k našim uspehom. Izrekam mu dobrodošlico in mu želim veliko uspeha," je dejal podpredsednik Eyüpsporja Fatih Kulaksiz. 


"Zelo sem srečen, ker sem prišel v Eyüpspor. Želel bi se zahvaliti predsedniku Muratu Özkayju, podpredsedniku Fatihu Kulaksizu in mojemu trenerju Ardi Turanu, da so pokazali zanimanje zame. Ko sem se pogovoril z njimi, je bila odločitev zame zelo lahka. Naredil bom vse, da se vsem oddolžim za izkazano zaupanje. Upam, da bomo imeli dobro sezono in da bomo osvojili drugo ligo ter se prebili v prvo," pa so bile prve Sešlarjeve besede po podpisu za Eyüpspor. 

Članki iz rubrike