blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Nikolina in Severina BestFM

Nikolina in Severina - spor, ki traja in traja …

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu / Ekipa SN
nu / Ekipa SN
1 28.08.2023 20:00:37

Razkrivamo: Kaj se dogaja s prestopom Svita Sešlarja?! V Turčiji vse pripravljeno, a podpisa še ni!

alesfevzer.com
Svit Sešlar je po četrtkovem srečanju s Qarabagom s čustvenim slovesom zapustil zmajevo gnezdo. Ljubljanski klub je kmalu zatem tudi uradno potrdil napovedi kolegov s tiskane izdaje EkipeSN; mladi slovenski reprezentant se bo prvič v svoji karieri soočil z izzivom igranja v tujini, blagajno Olimpije pa bo napolnila zajetna odškodnina.

Kot smo na naših straneh že poročali, je Sešlar v nedeljo odletel v Turčijo, kjer naj bi v ponedeljek opravil zdravniški pregled in podpisal pogodbo z novimi delodajalci, turškim drugoligašem Eyupsporom. Čeprav so se medtem v turških medijih pojavila tudi namigovanja, da se je v posel vmešal Konyaspor in da naj bi bil vendarle klub iz turške prve lige tisti, ki bo za visoko odškodnino (Turki so omenjali celo tri milijone evrov) v svoje vrste pripeljal vezista Olimpije, po naših zanesljivih informacijah do takšnega preobrata tik pred zdajci ni prišlo.


Sešlarjeva destinacija ostaja Eyupspor, a podpisa za ekipo, ki jo na trenerski klopi vodi nekdanji zvezdnik Galatasarayja, madridskega Atletica in Barcelone Arda Turan, danes še ne bo. Danes so bile namreč v Turčiji dorečene vse podrobnosti prestopa, 21-letni slovenski vezist pa bo šele v večernih urah končal z zdravniškim pregledom. Ko bodo zdravniki prižgali zeleno luč, bo vse pripravljeno za sklepno fazo dogovora.

Kot smo izvedeli, bo podpis pogodbe predvidoma na sporedu v torek.

Članki iz rubrike