asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Lorella Flego Njena.si

Skrivnostna Lorella Flego se je poročila

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
41 20.08.2023 20:22:37

Kaj se dogaja pri Mariboru!? Krznar razmišlja o odstopu!? Hrvat razkril: To je bil direkten napad na ...

Drago Wernig - TAKA
V vijoličastem taboru vre.

Nogometaši Maribora so v Krškem zgolj remizirali z Rogaško Slatino, dve izgubljeni točki pa sta vnesli nemir v mariborsko garderobo. Nemir je verjetno celo premila beseda, pri vijoličastih vre!

Damir Krznar je namreč po tekmi v izjemno čustvenem, brutalno iskrenem tonu poudaril, da stvari v vijoličasti garderobi niso dobre. Prav nasprotno. "Zgodila se je tista najbolj nevarna stvar, ki se lahko zgodi trenerju, to je, da ga ekipa ne sledi. V prvem polčasu smo igrali in delali vse po navodilih, v drugem pa nismo delali ničesar po navodilih. Občutil sem, da je to direkten napad na naš strokovni štab. Ker ko vam igralci ne sledijo, ko imajo oni svoj film, svojo glasbo, potem je to zelo nevarno. Edini dogovor ob polčasu je bil globina, globina. Iskati globino in iskati tretji gol. Moj občutek je bil, ne vem, kakšen je bil vaš, da smo se zadovoljili z 2:0. In da nas gol tekmeca sploh ni več zanimal. Ko si takšen, ko si pijani milijarder, seveda sledi kazen," je razložil 51-letni Hrvat.


In razkril, kakšen je bil odziv mariborskih nogometašev po vsem tem, kar je povedal: "Pričakovan. Bili so brez reakcije. Poslušali so to mirno. Kapetan je edini priznal, da je on kriv, ker je naredil napako pri prvem golu, česar pa ne priznavam. Kriv sem samo jaz. To je moja težava. Jaz sem izgubil tekmo. Niso sledili navodilom v drugem polčasu, niso igrali tako, kot smo se dogovorili. Zakaj je bilo temu tako, imamo teden dni, da odkrijemo vzroke."

Nekdanji trener Dinama nam je pred meseci v velikem intervjuju razkril, da je bil ravno to, torej neposlušnost igralcev in nesledenje navodilom, edini razlog, da je leta 2021 odstopil z mesta trenerja modrih iz Zagreba. Ali so njegove besede nemara napoved tudi odstopa z mesta trenerja Maribora? "Zato sem rekel, da je situacija zelo nevarna. Zdaj sem še vroč, verjetno bom rekel nekaj, česar ne smem. A znam prepoznati takšno situacijo. Ok, zgodila se je prvič, toda moralo bo biti prvič in zadnjič," je bil iskren Krznar.

In na opazko, da šampionske ekipe takšno tekmo, kot je bila tokratna, zlahka pripeljejo do konca s tremi točkami v žepu, zaključil: "Največje zlo, ki se nam lahko zgodi, je to, da pomislimo, da smo šampionska ekipa. To smo pomislili tokrat in zgodilo se je, kar se je zgodilo. Mi smo šampionska ekipa samo, ko vložimo sto odstotkov angažiranosti. Vsi, od prvega do zadnjega. In ko delamo tisto, kar smo se dogovorili. Ko damo nogo malce s plina, potem ne moremo zmagati niti proti slovenskim drugoligašem."

Značke: damir-krznar, maribor

Članki iz rubrike