evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
7 12.08.2023 09:52:57

Damir Krznar ima pred dvobojem z Bravom obilo težav, ki jim ni videti konca: Izčrpani smo in na žalost ...

Drago Wernig - TAKA
Pred četrtkovo povratno tekmo tretjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo s Fenerbahčejem bodo Mariborčani v nedeljo v prvenstvu gostili Bravo.

Pred dvobojem s Šiškarji ima trener Damir Krznar kar nekaj težav, toda vseeno je cilj vijoličastih zgolj en - zmaga. "Izčrpani smo, fizično in psihično, a navajeni smo že na ta ritem. Zato ni nikakršnih izgovorov. Na žalost imamo nekaj poškodb. Morali bomo prešteti žive in mrtve. In začeti sestavljati ekipo za tekmo z Bravom. Nimamo časa. Obračamo se k domačemu prvenstvu, ki je za nas zlato."

Kdo točno je poškodovan? "Urata ima poškodovan gleženj in ga ne bo vsaj teden dni. Videli bomo, kako bo s Pihlerjem, Milec ima načet kvadriceps," je naštel Krznar in poudaril, da bo nedeljska tekma zelo pomembna tudi za četrtkov povratni dvoboj s Fenerjem, ter izrazil upanje, da bo v četrtek Ljudski vrt pokal po šivih: "Upam, da bomo proti Bravu uspešni, da bomo odigrali dobro tekmo, tekmo na rezultat. Upam, da bomo iztržili dober rezultat. Verjamem pa, da bodo vsi Mariborčani in vsi ostali ljubitelji vijoličaste barve prišli v četrtek na stadion. Potrebovali bomo pomoč dvanajstega igralca. Morda tudi trinajstega in štirinajstega, čeprav ne vem, ali bodo sodniki ravno dovolili, da jih postavimo v igro. Da bomo lažje parirali Fenerbahčeju …"

Članki iz rubrike