toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
0 27.07.2023 18:56:25

Velike težave Alberta Riere: Manjkata ključna člena ekipe, a Španec je Portugalcem pripravil presenečenje!

Luka Vovk
Ob 20. uri bo svojo evropsko pot začelo Celje, ki v drugem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo gosti portugalsko Vitorio iz Guimaraesa.

Portugalski predstavnik ima proti slovenskemu podprvaku vlogo favorita, toda grofov to ne zanima, oni imajo svoje načrte in želje.

Trener Albert Riera je dejal, da želi od svojih fantov videti pogumno in samozavestno igro, s katero bi pokazali, da niso prav nič slabši od nasprotnikov.



Je pa imel pri sestavi ekipe kar nekaj težav, saj ne more računati na izredno pomembna člena; kapetana Denisa Popovića in Maria Kvesića, prvi ima težave s trebušno steno, drugi je dobil udarec v rebro in ima težave pri dihannu, zato mora mirovati. Za nameček se jima je na  seznamu poškodovanih pridružil tudi Nejc Ajhmajer, zato je moral španski strokovnjak nekoliko improvizirati z začetno enajsterico, v njej so se tako za razliko od dvoboja z Aluminijem znašli tudi Karničnik, Koderman, Zabukovnik, Lamy in Bajde. Zanimivo je, da v udarni postavi ni prostora za izkušena Koutra in Vrbanca.

Od prve minute bodo za Celje igrali: Obradović, Karničnik, Zec, Vuklišević, Koderman, Bobičanec, Zabukovnik, Lamy, Ikwuemesi, Bajde, Matko.

Članki iz rubrike