callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
0 25.07.2023 08:00:43

Član Mure na daljši prisilni počitek, brat pa razkriva: Pogovor je trajal le 20 sekund. Rekel je, da ...

alesfevzer.com
Še precej bolj kot poraz je dvoboj Mure in Domžal v uvodnem prvenstvenem krogu zaznamovala huda poškodba Kaija Cipota. Ko je v končnici prvega polčasa po blokirani podaji Maria Krstovskega obležal na tleh, je bila govorica telesa 22-letnega branilca dovolj zgovorna. Nemudoma se je prijel za »zadnjo ložo«, navijači Mure pa za glavo. Niso mogli verjeti, da se nesreče pri črno-belih kar nočejo končati in da jo je skupil igralec, ki bi moral biti v novi sezoni eden od ključnih členov ekipe, tako na igrišču kot ob njem. Namesto tega ga dolgo ne bomo videli na zelenicah. Zelo dolgo ...

Obremenitev za zadnjo stegensko mišico je bila tako močna, da se je strgala, zato je potrebna operacija. Ta bo v petek v mariborski bolnišnici in šele kirurški poseg bo razkril vse razsežnosti poškodbe, načeloma pa je znano, da bo okrevanje, ki zahteva obilo potrpežljivosti, trajalo vsaj šest mesecev. To z drugimi besedami pomeni, da se je za Kaija Cipota prvi del prvenstva že zaključil in da bo začel biti boj, da bi bil nared za spomladansko nadaljevanje sezone, od katere si je tako veliko obetal. To je zanj razumljivo nadvse hud udarec, prav tako kot za soboško zasedbo, pa tudi mlajši brat sočustvuje s starejšim in trpi skupaj z njim.

"Ko sem videl posnetek, je mene najbrž bolelo bolj kot njega," pravi Tio Cipot, ki je s Spezio na pripravah v Val Gardeni. "Tekme nisem mogel spremljati v živo, ker smo popoldne imeli trening in nato takoj večerjo, med katero mi je mama sporočila, da sta v bolnišnici. Ne vem, ali so krive višje sile, ampak lahko rečem, da je bila že cela sobota zame zelo čudna. Negativna. Nisem bil pravi, nisem bil razpoložen, potem pa se je zgodilo še to," je povedal mladenič, ki je poskrbel za najdonosnejši prestop v zgodovini Mure.



Takoj ko je bilo to v soboto mogoče, sta se z bratom seveda slišala. "Ampak verjemite, da zgolj 20 sekund. Ne več. Ker je rekel, da je bolečina tako huda, da ne more ne ležati ne govoriti," je razkril Tio.

VEČ O DOGAJANJU PRI MURI IN SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike