IMG_20220902_093906 Svet24.si

Velovu za podkupovanje leto dni pogojnega zapora ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
3 24.07.2023 17:59:02

Resnica Alberta Riere! 'Bil sem šokiran, ko sem slišal, da sem izdal Olimpijo!'

Luka Vovk
Albert Riera je danes pred medije prvič stopil kot trener Celja.

Španec je iz vrst Olimpije, kjer mu vodstvo kluba po sijajni sezoni ni ponudilo možnosti, da bi ostal šef klopi državnih in pokalnih prvakov, prestopil v Celje, s čimer je v zadnjih dneh poskrbel za precejšnje razburjenje, kajti pred časom je izjavil, da drugega kluba kot Olimpije v Sloveniji ne bo vodil kot trener.

Veliko je v torek na novinarski konferenci govoril Španec, tudi o nekdanjem klubu in dejal, da o Olimpiji z njegove strani ne bomo slišali niti ene slabe besede, da je to klub, ki mu je dal priložnost, zaradi česar mu bo večno hvaležen. "Moram reči, da sem bil šokiran, ko sem slišal, da sem izdal klub. Res sem rekel, da ne bom vodil nobenega kluba v Sloveniji. Takrat sem to res čutil. Vedno rečem, kar čutim. Takrat sem bil srečen v Olimpiji. A stvari se spreminjajo," je dejal Riera.

"Nisem lagal. Vsi veste, da sem Olimpijo čakal do zadnjega dne. Vodilnim ljudem Olimpije še enkrat hvala za priložnost, a še enkrat ponavljam, oni so bili tisti, ki so se odločili, da grem. Ne morem nadzorovati stvari, ki niso v mojih rokah. Ne morem si ponuditi pogodbe. Pri Olimpiji so se odločili za drugo zgodbo, za novega trenerja. Prisilili so me, da grem. Nisem imel pogodbe, zato sem odšel domov, na počitnice. Nikogar nisem izdal. Imam veliko spoštovanje do Olimpije, želim si, da bi bilo tudi z druge strani podobno," je povedal trener Celja in dodal: "Sodite me po tem, kar sem delal kot trener. Nikogar nisem izdal. Ko sem izrekel besede, da ne bom treniral drugega kluba, sem bil zaljubljen. Takrat sem to čutil in govoril iz dna srca."

Značke: riera, celje

Članki iz rubrike