evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 19.07.2023 11:47:42

Čeprav nima pravice nastopa, je Josip Iličić vse navijače Maribora navdušil s to potezo

Mariborčani so odpotovali na Malto, kjer jih v četrtek ob 17. uri čaka povratna tekma 1. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo.

Nogometaši Maribora se bodov četrtek ob 17. uri v izjemno zahtevnih pogojih pomerili z Birkirkaro na povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo. Tekma v Ljudskem vrtu se je končala z 1:1 in čeprav vijoličasti veljajo za favorite, je jasno, da jih čaka težka naloga. Sploh če upoštevamo, da bodo vremenske razmere peklenske, temperature bodo okrog 37 stopinj Celzija. 

Mariborčani so na Malto odpotovali s 23 nogometaši, med kandidati za nastop so: Jug, Bergsen, Zalokar, Milec, Watson, Uskoković, Urata, Antolin, Repas, Laušić, Brnić, Jakupović, Žinič, Šoštarič Karič, Mitrović, Strajnar, Vrhovec, Lorber, Božić, Ishaq Rafiu, Čuk, Kolar in Skuka. V primerjavi s kadrom za prvo tekmo v Ljudskem vrtu z eno spremembo: zaradi težje poškodbe ramena je doma ostal Hilal Soudani, namesto njega pa je odpotoval mladi Tine Čuk.

In čeprav nima pravice nastopa, klub ga zaradi poškodbe za prvo tekmo ni prijavil, je na letalu za Malto tudi Josip Iličić. Ta je želel odpotovati z ekipo in biti z njo predvsem za dodatno spodbudo.

maribor malta dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike