Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
16.07.2023 14:39:57
Deli članek:

Ekskluzivno: Roman Pilipčuk ni več trener Celja!

Martin Metelko

Vodilni možje kluba so se ukrajinskemu strokovnjaku zahvalili za sodelovanje.

Po sobotnem porazu z 0:2 proti hrvaškemu prvoligašu iz Velike Gorice so Celjani v nedeljo odigrali še zadnjo prijateljsko preizkušnjo pred začetkom nove sezone, v Šiški so se s Trabzonsporjem razšli z izidom 2:2. Za grofe sta v polno zadela Gregor Bajde v prvem in David Zec v drugem polčasu, pri Turkih sta bila uspešna Kerem Sen in Umut Bozok, toda rezultat generalke je v tem trenutku še najmanj pomemben. Oziroma najmanj zanimiv.


Izvedeli smo namreč, da je Roman Pilipčuk še zadnjič sedel na klopi prvoligaša iz knežjega mesta oziroma da so se mu vodilni možje kluba po dvoboju z varovanci Nenada Bjelice v prestolnici zahvalili za sodelovanje. V klubu so se sicer zavili v molk, uradne potrditve za zdaj ni, ampak informacija prihaja iz tako zanesljivega vira, da pravzaprav ni dvomov, da bodo na stadionu Z'dežele dobili novega trenerja, kar je gotovo posledica zadnjih dogodkov.

Poročali smo že, da je v celjski slačilnici počilo in da ukrajinski strokovnjak s skupino starejših igralcev že kar nekaj časa ni bil več na isti valovni dolžini ...