elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

nu
nu
1 13.07.2023 11:34:36

Simon Rožman pred prvo evropsko preizkušnjo odgovarja skeptikom in opozarja ...

alesfevzer.com
Domžalčani po enoletnem premoru začenjajo novo evropsko zgodbo. Ob 19. uri bodo na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo gostili stare znance z Malte.

Na nasprotni strani bo Balzan, ki so ga dvakratni slovenski prvaki pred štirimi leti že izločili iz Evrope. Za uresničitev takšnega scenarija si bodo Simon Rožman in njegovi varovanci kakopak prizadevali tudi tokrat. Kakovost je na strani rumene zasedbe, v kateri je bilo znova nekaj sprememb, zato uigranost še ni na želeni ravni, a pri tekmecih je bilo prav tako precej premikov. 

Začenja se zares, pripravljalno obdobje je preteklost. Domžalčani so ga opravili, kot so si ga zamislili, in tudi sodeč po nekaterih prijateljskih preizkušnjah se zdi, da je forma na zadovoljivi ravni. Motivacija pa še na precej višji … "Maksimalno se veselimo izziva, ki smo si ga prigarali v pretekli sezoni. Smo mlada ekipa, željna dokazovanja. Mlada zlasti glede evropskih izkušenj, a tako klub kot strokovno vodstvo jih imamo dovolj. Vemo, kaj pomeni igrati v mednarodni konkurenci, zato se poskušamo od prvega dne dela obnašati v tej smeri. Moštvo je izredno motivirano, a moramo paziti, da ne bi pregoreli v preveliki želji. Veselimo se tekme, prav tako upam na podporo s tribun. Nasprotnik je v tem trenutku enakovreden. Gre za izkušeno zasedbo, ki ima glavo in rep, vendar sem prepričan, da smo se sposobni predstaviti v zelo dobri luči. Ena od mojih glavnih zahtev do igralcev je, da moramo biti dinamični, energični," v pričakovanju premiere v novi sezoni pravi Simon Rožman, ki želi številnim skeptikom dokazati, da Domžale niso le 'otroški vrtec', kot so Domžalčane označili mnogi. 

Članki iz rubrike