hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 08.06.2023 16:38:10

Dogaja se na polno: Iz Kopra na poti k temu velikanu ...

alesfevzer.com
Kmalu se bodo začele priprave na novo sezono, prav tako pa se klubi trenutno ukvarjajo s tem, kako sestaviti čim bolj konkurenčno ekipo.

Nič drugače ni niti v Kopru, ki je prejšnjo sezono končal pod pričakovanji. Predvsem pa Koprčane boli dejstvo, da so v zadnjem krogu ostali brez nastopa na mednarodni sceni.


Odgovorni želijo nekoliko spremeniti igralski kader, pri čemer je nekaj igralcev, ki jih ne vidijo več v svoji slačilnici. Med njimi je tudi Matthias Fanimo, 29-letni krilni napadalec je na Bonifiko prišel pozimi iz Slavena Belupa, in je že prekinil pogodbo s primorskim klubom. Nekdanji mladinec West Hama, ki smo ga pred leti spoznali v dresu ptujske Drave, pa se v Kopru ni znašel, njegov učinek je bil preskromen, da bi zadovoljil okus klubskih veljakov.

Zdaj iz BiH prihajajo informacije, da bi se lahko vrnil v to državo, kjer je že igral za Mladost Kakanj in Sarajevo. Zanj se zanima mostarski Velež, ki je eden od največjih klubov v državi. Fanimo, ki ima v svoji nogometni osebni izkaznici vpisanih 19 nastopov za mlade angleške selekcije, je s Koprom pogodbeno vezan do poletja 2024. Omenimo lahko, da je trener Veleža še eno znano ime s slovenskih nogometnih zelenic, gre za Nedima Jusufbegovića, ki je v času igralske kariere igral za ljubljansko Olimpijo.

Članki iz rubrike