Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.05.2023 17:45:00

Res zapušča Olimpijo, to pojasnilo pa pove vse: Zato sem se odločil za odhod ...

alesfevzer.com
Srbski nogometaš Đorđe Crnomarković se bo po izteku pogodbe s slovenskimi državnimi prvaki Olimpijo poslovil in podal nazaj v Srbijo, kjer bo igral za Vojvodino, je klub v soboto uradno sporočil na spletni strani.

Devetindvajsetletni osrednji branilec je za Olimpijo v zadnjih dveh sezonah odigral 62 tekem in dosegel štiri zadetke. V tej sezoni je z Ljubljančani osvojil dvojno krono. Crnomarković je bil sicer član Olimpije že v sezoni 2016/17, a takrat ni zabeležil nastopa.

"Odločil sem se za naslednji korak. Želel sem biti bližje domu in to skupaj z družino. Olimpija mi je ponudila pogodbo, vendar je bila ponudba Vojvodine zame bolj ugodna, zato sem se odločil za odhod. Konec koncev je to moje delo in moram včasih čustva pustiti ob strani. Z vodstvom smo se razšli v prijateljskih odnosih, ponosen sem, da sem bil del zeleno-belih. V letošnji sezoni je bilo vzdušje v ekipi odlično. Igralci vedo, da imajo v meni prijatelja in brata za vse življenje. Navijačem Olimpije pa želim, da bi naslednjo sezono klub prišli podpirati še v večjem številu, saj si Olimpija to zasluži," je v izjavi za klub dejal Crnomarković.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike