stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 27.05.2023 11:56:46

Domžale imajo v svojih vrstah mega talenta! Ibričić: Lahko bi dosegli ceno Šeška ...

m24.si
Športni direktor Domžal Senijad Ibričić je prepričan, da bodo Domžalčani v bližnji prihodnosti znova dobro zaslužili.

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so se pogovarjali s športnim direktorjem Senijadom Ibričićem. Celoten pogovor, v katerem je spregovoril o fantastični sezoni Domžal, Simonu Rožmanu, 'otroškem vrtcu' rumene družine in se dotaknil tudi incidenta z Oliverjem Bogatinovim ter posledično kaznijo, si lahko preberete samo v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.SI.  


V intervjuju je Senijad Ibričić spregovoril tudi o največjem dragulju Domžal, Luki Topaloviću, ki je blestel tudi na evropskem prvenstvu U-17, kjer je bil najboljši posameznik Slovenije. "Z Luko smo delali zelo načrtno. Malo je igral za člane, malo za kadete in mladino. Nismo ga želeli prehitro 'pokuriti', odmerjali smo mu minutažo, kar se je izkazalo kot odlična poteza. Gre za velikega talenta, ki bo v naslednji sezoni zagotovo že povsem polnopraven član prve ekipe. No, pa saj pravzaprav je to že bil tudi v tej sezoni," je povedal Ibričić.

Zadovoljno se je nasmihal tudi ob dejstvu, da je bil Topalović najboljši posameznik slovenske reprezentance U-17 na evropskem prvenstvu na Madžarskem. "To me zelo veseli. Ko bi vedeli, koliko klicev sem dobil takoj po prvi tekmi s Srbijo, pa tudi po drugi s Španijo. Luka je zanimiv za številne klube, meni pa je najbolj všeč, da je tudi na tem Euru pokazal velikanski talent. S tem je utišal vse tiste zlobne jezike, ki so govorili, da za člansko ekipo Domžal igra samo zato, ker je mlad in ker ga moramo prodati. Veste, kaj – zdaj ga še ne bomo prodali. Razen če pride kakšna zares nora ponudba. Ne, Luka bo z nami tudi naslednjo sezono, prepričan pa sem, da ko ga bomo prodajali, se bomo lahko približali rekordu, ki ga za zdaj drži prestop Benjamina Šeška v Salzburg. Da, tako zelo verjamem vanj" je odločno zatrdil Ibričić.

Članki iz rubrike