vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

struge, hiše, posledice poplav Svet24.si

Prizadeti v poplavah razočarani zaradi "žaljivo"...

901177_veznaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 23.04.2023 15:10:08

Hahaha, 'Zaho' za crknit: Fuzbal v Mariboru nima prihodnosti, v slačilnici bomo gojili gobe! Epska satira nasmejala vse! (video)

Arhiv
Satirična oddaja Kaj dogaja si je privoščila Maribor in Zlatka Zahovića.

V satirični politični nanizanki Palomar znotraj oddaje Kaj dogaja na TV Slovenija so Zlatka Zahovića, ki ga je po svoji stari navadi odigral Tilen Artač, postavili v vlogo svetovalca Franca Kanglerja ob obisku zunanje ministrice Tanje Fajon. Kangler je v tej satiri Zahovića pripeljal kot predlagatelja za reševanje kmetijske problematike, če se vladi ne bi uspelo dogovoriti s kmeti in bi Slovenija potrebovala alternativne rešitve pri pridelavi hrane.     

"Fuzbal v Mariboru to sezono več nima prihodnosti, imamo pa v centru mesta več odličnih zemljišč, ki bi lahko postala njive. Stadion pa se že itak imenuje Ljudski vrt, tako da niti napisa ne rabimo spreminjati," predlaga Artač z Zahovićevim likom in ob dodatnih vprašanji ministrice nadaljuje: "Mi bomo izkoristili vse. Igrišča bodo vrtovi in njive, na tribunah bodo visoke grede, v gostujoči slačilnici bo kompost. V domači pa bomo gojili gobe, tako to je. Da bomo v Mariboru še vedno lahko rekli 'Maribor - šampinjon!'.

Domislica je seveda nasmejala mnoge, lahko pa razumemo, da v Mariboru na njo marsikdo ni najbolj navdušen. Kar poglejte si in si ustvarite mnenje. Vse skupaj najdete na tej povezavi, ogled pa lahko začnete pri 12:00. 

Članki iz rubrike