vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

struge, hiše, posledice poplav Svet24.si

Prizadeti v poplavah razočarani zaradi "žaljivo"...

901177_veznaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jure-pavlič Njena.si

MasterChef: Jureta šokirali oboževalci

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
9 23.04.2023 13:50:16

Lahko veliko izgubimo ... Krznar pojasnil, zakaj je bila zadnja zmaga nadvse pomembna in razkril, kaj sledi!

Drago Wernig - TAKA
Maribor po porazu na večnem derbiju premagal Domžale.

V Mariboru še niso preboleli poraza na večnem derbiju. Prejšnji teden so dokončno izgubili vse možnosti za naslov prvaka, a časa za objokovanje ni. Evrope si še niso zagotovili, s prvo tekmo po derbiju pa uspešno opravili. Domžalčane so v Ljudskem vrtu premagali z 1:0, vijoličasti so si pošteno oddahnili.


"Zelo, zelo pomembna, morda celo najpomembnejša tekma glede boja za Evropo. Potrebovali smo dober odgovor po derbiju, imeli opravka s tekmecem, ki goji specifičen slog igre. Bila je agresivna tekma, tekaško zahtevna. Na agresijo smo odgovorili z agresivnostjo, na tek s tekom, a kakovost je bila na naši strani in prišli smo do želenega rezultata. Veseli spoznanje, da so se fantje dobro odzvali tudi na pritisk, ki smo jim ga zastavili pred tekmo," je strnil vtise po sobotnem dvoboju z Domžalami Damir Krznar.

Njegovi varovanci nimajo časa za počitek, zdaj je na vrsti pokalno tekmovanje in polfinale z Bistrico. Dvoboj v Slovenski Bistrici bo že v torek, z začetkom ob 16.30. "Sobotna izkušnja je recept tudi za torek. Ni treba podcenjevati drugoligaša, gre za polfinale. Kdor je v tej fazi tekmovanja na nasprotni strani, je zelo nevaren. Še posebej zaradi spoznanja, da nas vsi že vidijo v Celju. V tej tekmi lahko veliko izgubimo, a malo dobimo, saj so nas vsi že pospremili v finale. Zato velja dodatno opozorilo, zagotovo bomo morali vložiti veliko truda za uresničitev cilja. Ponoviti moramo sobotno bojevitost, fante želim videti na igrišču v takšni podobi. Ko so takšni, potem ni bojazni."

Značke: maribor, krznar

Članki iz rubrike