Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2023 08:18:21
Deli članek:

Sijajna akcija Olimpije za otroke se je končala s kaosom! Zmaji s prstom pokazali na krivce in sporočili ...

Martin Metelko

O tem, da je bila aktivacija ljubljanskega občinstva do neke mere uspešna in da so odgovorni ljudje v zmajevem gnezdu s kombinacijo marketinških potez v Stožice na tekmo s Taborom dejansko uspeli zvabiti večje število ljudi, je bilo povedanega in zapisanega že ogromno.

Tribune največjega stadiona v državi je v poznem nedeljskem popoldnevu zapolnilo približno 5000 ljudi, a ob tem dogajanje med in po tekmi za Olimpijo pušča organizacijsko črno piko. Ljubljanski klub je mlajše obiskovalce v akciji z dobrodelno noto želel obdariti s kar 10.000 žogami, a je ob deljenju teh prišlo do konkretnega zapleta.

Razočarani navijači z vzhodne tribune poročajo o velikem prerivanju, ki naj bi postalo celo nevarno za najmlajše. Distribucija žog se je začela približno 10 minut pred koncem tekme, kar je na tribunah sprožilo kaos, številni otroci so ostali brez obljubljene nagrade, medtem pa so številni drugi (tudi odrasli) domov odhajali z večjim številom žog. Da se je pri izvedbi geste, ki je sicer vsekakor dobrodošla in vredna pohvale, zapletlo, so včeraj priznali tudi pri Olimpiji.

"Na tekmi proti Tabor Sežani smo otrokom delili žoge. Naš projekt je bil usmerjen v otroke, saj smo žoge želeli podariti vsem Zmajčkom. Žal jih zaradi neprimernega vedenja odraslih oseb niso dobili vsi najmlajši. V primeru, da žoge niste dobili in imate vstopnico še shranjeno, jo boste lahko prevzeli v prihodnjih dneh," so zapisali na uradni strani kluba.