kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
1 15.03.2023 09:17:55

Kadrovski premik v Fazaneriji! Robi Koren v novi vlogi, kaj pa Damir Čontala?

Aleš Cipot
Nekdanji kapetan slovenske reprezentance prevzel vodenje črno-belih upov.

Dejan Grabić in njegovi varovanci so v prejšnjem krogu ostali neporaženi v Novi Gorici, zato pa se lahko s stoodstotnim izkupičkom pohvalijo mlajše selekcije soboškega prvoligaša. Zasedba U-15 je visoko slavila v Velenju. Ekipi U-17 in U-19 sta bili v Nogometnem centru Brdo, kjer so mladi nogometaši doživeli izkušnjo igranja ob prisotnosti tehnologije VAR, uspešnejši od vrstnikov iz Domžal, toda na klopi kadetov se je kljub temu zgodila sprememba.

Rok Lovrec je na Gorenjskem še zadnjič vodil črno-bele upe, njegov naslednik je postal Robi Koren. Nekdanji kapetan slovenske reprezentance je bil po prihodu v Fazanerijo v vlogi koordinatorja zadolženega za razvoj in želeno usmeritev trenerjev ter igralcev v mlajših selekcijah, poslej se bo njegova uspešnost merila tudi z rezultati. "Vseskozi poudarjamo, da si prizadevamo nogometno šolo dvigniti na višjo kakovostno raven, zato želimo imeti čim več poklicnih trenerjev. Naš cilj je, da bi profesionalci skrbeli za razvoj fantov od starostne kategorije U-14 naprej," je pojasnil športni direktor Denis Rajbar.
Morda se bo v delo v znova vključil tudi Damir Čontala, ki je v prvem moštvu svoje mesto prepustil Dejanu Grabiću. Ni skrivnost, da ima 38-letni strokovnjak s Pertoče na mizi ponudbo vodilnih mož, da še naprej ostane v klubu, vendar za zdaj še ni jasno, ali jo bo sprejel. "Da, želimo si, da ostane, toda seveda moram slišati njegova razmišljanja oziroma stališča. Kakšne so njegove ambicije? Imava dogovorjen sestanek, po katerem bi moralo biti znanega več," pravi snovalec soboške kadrovske politike.

Članki iz rubrike