elvis, tom-parker, kralj Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre ...

Tit, bolezen DMD, Duchennova mišična distrofija Svet24.si

Otroci trpijo, o njihovi usodi pa odloča ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

rb
rb
23 06.03.2023 11:28:31

Jezni Ante Šimundža v velikih težavah … Kaj se bo zgodilo?

ludogorets.com
Boleč poraz Ludogorca.

Potem ko so se poslovili od konferenčne lige, so Ante Šimundža in njegovi varovanci misli usmerili zgolj in samo v domače prvenstvo. Naslednji cilj oziroma kar obveza je osvojiti naslednjega v nizu naslovov prvaka, toda v zadnjem krogu se je Ludogorcu pripetil spodrsljaj, ki ga ni pričakoval praktično nihče. Zeleni iz Razgrada so doživeli hud udarec na svojem stadionu, praznih rok so ostali v dvoboju s Pirinom iz Blagoevgrada, ki se bori za obstanek. Trenutek odločitve se je zgodil v prvi minuti sodniškega dodatka prvega polčasa, ko je bil Preslav Jordanov uspešen z bele točke.

Navijači so bili upravičeno nezadovoljni, bolgarski mediji pa poročajo, da so zahtevali odstop mariborskega strokovnjaka, ki po porazu jeze ni skrival. Po stresnem spopadu ni dajal izjav, pozneje se je oglasil na klubski spletni strani. "Najprej se želim opravičiti medijem, ker po tekmi nisem govoril z njimi. Bil sem zelo razočaran. Prevzemam polno odgovornost, igralci niso krivi. Sprejel bom vsako odločitev kluba," je povedal Ante Šimundža. Tamkajšnji mediji o njegovem odhodu ne dvomijo, kot njegov naslednik se najbolj pogosto omenja Ivajlo Petev.

Po drugem porazu v dozdajšnjem delu prvenstva ima Ludogorec na drugem mestu štiri točke manj od vodilnega CSKA-ja iz Sofije, ki se je pred svojimi navijači z Lokomotivo iz Plovdiva razšel z izidom 1:1.

Članki iz rubrike