Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.02.2023 07:54:42
Deli članek:

'Vojna' med Celjem in Muro se nadaljuje: Sobočani skačejo v zelje, vabijo ga z najboljšo ponudbo!

Martin Metelko

Pred dnevi smo poročali, da se je treningom Celja na hrvaški obali pridružil Tomaž Brdik, 16-letnik pa velja za enega najbolj obetavnih nogometašev letnika 2006 v državi.

Trenutno je še vedno član Krškega, poleg Celja pa so zanimanje zanj po naših informacijah pokazali tudi pri Olimpiji, Mariboru, zagrebškem Dinamu, oglasili naj bi se tudi Domžalčani in Šiškarji. Brdik se je nekaj dni mudil tudi pri Nürnbergu, kjer so ga želeli zadržati, vendar se je odločil vrniti v domovino. Zdelo se je, da je podpis pogodbe z grofi zgolj formalnost, toda stvari so se očitno nekoliko zapletle.

Za talentiranega mladeniča so se namreč ogreli tudi pri Muri in zdaj naj bi bili celo prekmurski črno-beli tisti, ki so v najboljšem položaju za to, da zmagajo v »vojni« za velikega upa. Na uho nam je prišlo, da so mu Sobočani pripravljeni ponuditi nekaj, česar drugje ne bi dobil. To pa je treniranje s članskim moštvom in igranje za eno od mlajših selekcij, saj gre še vedno za kadeta. Če bodo prvaki iz leta 2021 to dejansko pripravljeni izpolniti, bo Tomaž Brdik bržkone kmalu oblekel njihov dres.