Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 01.02.2023 09:59:57

Trener Maribora tik pred tem, da odstopi!? Zelo resno naj bi razmišljal o tem ...

alesfevzer.com
Navzven Damir Krznar deluje osredotočen na Maribor in na vse to, kar ga z vijoličastimi čaka v spomladanskem delu sezone.

A da ni povsem miren, da ga nekaj muči, razjeda, je navsezadnje namignil v enem izmed pogovorov s predstavniki sedme sile. Tisto, kar mu krati spanec, čeprav je prepričan, da ni ničesar storil narobe, je seveda kazenska ovadba, ki so jo proti njemu in preostalim 44 članom skupščine Dinama ter razvpitemu Zdravku Mamiću vložili neimenovani člani GNK Dinama zaradi, kot pravijo, "sodelovanja v kriminalni združbi in pri kriminalnih dejavnostih, predvsem pa pri omogočanju Zdravku Mamiću vršenje pritiska na upravo kluba".

Boj za prevlado v Dinamu je tako hočeš nočeš v godljo spravil tudi Damirja Krznarja, kogar greh je bil zgolj to, da je kot član skupščine prispeval enega od 45 podpisov za sklic izredne skupščine modrega kluba. Pisali smo že o tem, da je članstvo Krznarja v skupščini Dinama zelo sporno, dokler opravlja funkcijo trenerja Maribora, in se spraševali o tem, kaj bi se zgodilo, če bi se v kvalifikacijah za evropsko tekmovanje med seboj pomerila Krznarjev nekdanji in zdajšnji klub. Hrvaški strokovnjak se tega zelo dobro zaveda, s Hrvaške je do nas prišla informacija, da naj bi praktično takoj, ko je prevzel položaj mariborskega trenerja, začel razmišljati o tem, da se popolnoma umakne od Dinama. Zdaj, ko v hrvaškem velikanu vlada popoln kaos, je verjetno nastopil pravi trenutek, da to tudi stori. Zato ne bi bili presenečeni, če bo Damir Krznar že v naslednjih dneh podal odstopno izjavo in pretrgal vse vezi z njegovim tako ljubim klubom.

Članki iz rubrike