nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 31.01.2023 11:41:33

Zakaj se Karničnik ni vrnil v Muro? In zakaj je raje okrepil rivala? To je vsa resnica!

NK Celje
Grofi so v pričakovanju nadaljevanja sezone močno okrepili igralsko zasedbo, ki je hkrati dobila precej močan črno-beli pridih. Za oboje ima zasluge tudi Žan Karničnik, ki bo imel do konca leta status posojenega igralca Ludogorca. i

Je eden od štirih nekdanjih murašev na stadionu Z'dežele, ki so v Fazaneriji pustili globok pečat in pisali zgodovino, povrhu bodo Sobočani gostovali na spomladanski premieri v knežjem mestu. Osemindvajsetletni Korošec bo v vročem obračunu torej debitiral proti nekdanjemu klubu.


V pogovoru v tiskani izdaji Ekipe SN pa je Žan Karničnik med drugim odgovoril na vprašanje, ki verjetno zanima slehernega nogometaša Mure. Zakaj se, če se je že odločil za začasno vrnitev v Slovenijo, ni vrnil k Muri? Zakaj je izbral Celje? "Moram povedati, da morebitna vrnitev v Mursko Soboto ni bila v igri. Mura ni pokazala zanimanja, ni se potegovala za takšno možnost, o tem se nismo pogovarjali. Zato ne čutim potrebe, da bi moral karkoli pojasnjevati. Celjani so poslali korektno ponudbo, in kot sem že dejal, smo dokaj hitro sklenili dogovor," je razkril Karničnik.

CELOTEN POGOVOR O VROČI TEKMI Z MURO, O ZBADANJIH, O ODHODU IZ LUDOGORCA SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI, KI JO LAHKO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike