državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

STA
STA
0 30.01.2023 16:58:15

Alić iz Domžal na Madžarsko

Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je sporočil, da je njegov dosedanji branilec Enes Alić prestopil na Madžarsko k tamkajšnjemu prvoligašu Kisvardi. Triindvajsetletnik, ki je bil v Domžalah leto in pol, je s tretjeuvrščenim moštvom madžarskega prvenstva podpisal pogodbo do poletja 2026.

Alić, ki ga Transfermarkt ocenjuje na 400.000 evrov, je v Domžale prestopil iz kluba Mladost Doboj Kakanj. Med julijem 2021 in decembrom 2022 je zbral 47 nastopov v prvi ligi, štiri v pokalnem tekmovanju in tri v kvalifikacijah za evropsko ligo.


"Za Alića je bilo v preteklih mesecih kar nekaj zanimanja, a prave ponudbe zanj ni bilo vse do sedaj. Pogajanja med kluboma so potekala zelo mirno, hitro je prišlo do dogovora in fant zasluženo odhaja v močnejše prvenstvo. V sezoni in pol je dokazal, da velja za modernega bočnega branilca, ki ima zelo nepredvidljivo levico," je za spletno stran kluba povedal športni direktor Domžal Senijad Ibričić.

Dodal je, da gre za še enega nogometaša, ki se je razvil oziroma se razvija v skladu z vizijo kluba. "Porabimo lahko to, kar ustvarimo. Enes je prišel kot prost nogometaš, odhaja pa v zameno za odškodnino. Klub ima jasen cilj, fantje se tega zavedajo in s skupnim delom želimo dosegati tako ekipni kot osebni napredek. Kot smo že večkrat dejali, zimske prihode bodo narekovali odhodi, zato lahko že kmalu pričakujete tudi prve novince," je dodal.

Značke: nogomet, dp, prestop

Članki iz rubrike