stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
0 07.01.2023 13:56:07

Bomba! Legenda Edy Reja na čelu slovenskega prvoligaša!? Tu je razkritje, tu je resnica!

Profimedia
Ekipa SN po sledeh zelo presenetljivih vesti.

Gorica se pripravlja na nadaljevanje sezone, vadba teče mirno pod taktirko Mirana Srebrniča in tako bo tudi v prihodnje, čeprav je v zadnjem času v nogometnih kuloarjih na sončni strani Alp slišati namigovanja, da bi se lahko zgodila trenerska sprememba. Po teh navedbah naj bi vodenje ekipe prevzel nihče drug kot Edoardo Reja, ki je do pred kratkim vodil reprezentanco Albanije, kjer ga je nasledil Sylvio Mendes Campos Junior ali na kratko Sylvinho, ki je med igralsko kariero branil barve Corinthiansa, Arsenala, Celte, Barcelone in Manchester Cityja.

Po naših informacijah so predstavniki Gorice že pred časom navezali stike s 77-letnim strokovnjakom iz Ločnika z namenom, da bi jim priskočil na pomoč, ampak beseda baje ni stekla o tem, da bi sedel na klop. Miranu Srebrniču še naprej popolnoma zaupajo, poleg tega klubski ritem najbrž tudi ni več po volji izkušenega stratega, zato smo iz zanesljivega vira dobili namig, da naj bi vodilni možje slovenskega prvoligaša z njim dosegli načelni dogovor o tem, da bi jim priskočil na pomoč v vlogi svetovalca.

Legendarni goriški kapetan bi bil tako pri svojem delu še naprej samostojen, v vsakem trenutku pa bi lahko računal na pomoč Edyja Reje, ki je vsekakor zakladnica nogometnega znanja in izkušenj. Koristni nasveti so vedno dobrodošli, prihod takšnega trenerja bi seveda pozitivno vplival tudi na podobo kluba, na ugled. Seznam klubov, v katerih je deloval pred reprezentančno zgodbo z Albanijo, je dovolj zgovoren: Atalanta, Lazio, Hajduk, Napoli, Cagliaria, Catania, Genoa, Vicenza, Torino, Brescia, Lecce, Bologna, Verona, Pescara ...

Značke: reja, gorica

Članki iz rubrike