Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 07.11.2022 13:10:43

Zgodilo se bo!!! Zahović in Šuler iz oči v oči ter na televiziji, tukaj so vse podrobnosti ...

Danes se obeta zelo zanimivo dogajanje v oddaji Pod prečko na slovenski športni televiziji Sportklub.

Za nami je eden bolj zanimivih koncev tedna na slovenskih nogometnih zelenicah, vrhunec pa zagotovo vrnitev Josipa Iličića. Eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov je zaigral v dresu Maribora, nase pa opozoril z nekaterimi potezami in s piko na i visoki zmagi nad Muro, ko je zadel za končnih 5:1.

Zdi se, da je Maribor precej lažje zadihal, vseeno je prostora za napredek še ogromno. Tako pravi nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović, ki je po porazu štajerskega prvoligaša na oktobrskem večnem derbiju poskrbel za precej odmevne besede in opozoril, da se Mariboru s takšnim vodenjem ne obeta nič dobrega. Na te besede se je odzval aktualni športni direktor Maribora Marko Šuler, ki je enega svojih predhodnikov povabil na pogovor, zdaj pa se bo ta tudi zgodil.



Danes ob 20. uri bo na Sportklubu na sporedu nogometna oddaja Pod prečko, v kateri se bosta Zahović in Šuler soočila iz oči v oči ter predstavila svoje poglede na dogajanje v klubu, ki domuje v Ljudskem vrtu. Obeta se nam brez dvoma nadvse zanimiv pogovor, ki ga bosta vodila Dejan Obrez in Miha Penko.

Povrhu se obeta tudi zelo zanimiv sodniški kotiček, v katerem bo Damir Skomina pojasnil nekatere sodniške odločitve v zadnjem krogu prve lige Telemach.

Članki iz rubrike