thai-teacher Svet24.si

Tajska učiteljica med poučevanjem na internet ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

ue
ue
0 14.10.2022 11:36:01

Direktor zmajev pred derbijem: 'Dobivam grožnje s smrtjo!'

Luka Vovk
Direktor Olimpije Igor Barišić je pred derbijem z Mariborom govoril o marsičem.

"Nihče ni od nas pričakoval takšnih rezultatov. Kar se tiče zadnjega poraza, pa je tako, kot je rekel trener: bolje izgubiti enkrat z 1:6, kot pa šestkrat z 0:1. Derbi je pred nami, mi smo za fair play in po tej strani je vse v redu, tudi trener ima našo podporo," je med drugim povedal direktor Igor Barišić.

"Situacija v klubu je dobra, nič ni negativnega, moram pa reči, da me motijo nekatere stvari pri medijih. Nimam težav, da nas kritizirate, ne razumem pa, zakaj takšno sovraštvo, da potem jaz dobivam žaljivke in tudi grožnje s smrtjo zaradi nekaterih neresničnih stvari," je dejal Barišić.



Poudaril je, da klub ni naprodaj in da informacije o prodaji ne držijo. "Klub ni naprodaj. Olimpija je največji klub v Sloveniji, negativa pa je neverjetna. Situacija v klubu je dobra, nič ni negativnega."

Potem je na kratko povzel še delovanje novega vodstva, odkar je njegova ekipa prevzela vodenje. Poudaril je, da je bil klub pred letom dni pred bankrotom in je bila vprašljiva tudi licenca. Proračun trenutno znaša štiri milijone evrov in pol, po njegovih besedah je njegova ekipa doslej vložila sedem ali osem milijonov evrov. "Kot investitorji, novi lastniki, smo najprej zaprli dolgove, ki jih nismo naredili mi, ampak nekdanje vodstvo. Mi smo ta klub rešili in vložili svoja sredstva. Klub je deset mesecev po uradnem prevzemu prvi na lestvici. Dejstvo je, da je Olimpijina akademija prva v Sloveniji. Tudi Riera ni padel z neba. Mi vemo, kaj delamo, a ne gre preko noči," je poudaril direktor kluba.

Članki iz rubrike