900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
9 05.10.2022 10:10:27

BUUM! Maribor uradno potrdil prihod Iličića! Spektakularna predstavitev za navijače bo danes v ...

Reuters
Saga je končana.

Kar so poročali naši kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN, je Maribor pred nekaj minutami tudi uradno potrdil. Josip Iličić se je vrnil v Ljudski vrt, Jojo bo spet oblekel vijoličasti dres. Slovenski nogometni čarovnik je z Mariborom podpisa pogodbo do poletja 2025, v vijoličastem dresu pa bo igral s številko 72, ki je postala njegov zaščitni znak v zadnjih letih.

"Velik dogodek za vse, gre za zadevo, ki nedvomno izstopa iz okvirjev in pomeni veliko. Ne samo za Maribor, ampak nasplošno za slovenski nogomet. Gre za posebno vez, ki je stkana med Josipom in Mariborom, kar je tudi privedlo do pozitivnega razpleta zahtevnega izziva. Zamisel, ki se je morda za nekoga zdela nerealna, je uresničena. Veliko dela in energije je bilo treba vložiti, da nam je uspelo. Toda Josip je tukaj, izbral je Maribor in tudi zato je Maribor drugačen od ostalih. Tokrat je predstavitev okrepitve drugačna, saj oznanjamo prihod igralca, o katerem je brezpredmetno izgubljati besede. Zaznamoval je zgodovino Maribora in slovenskega nogometa, vendar še ima pred seboj zlata leta," je o podpisu pogodbe z Iličićem dejal njegov nekdanji reprezentančni soigralec, zdaj pa športni direktor vijoličastih Marko Šuler.



In pristavil: "Dolgoročna pogodba potrjuje, kako resna je zadeva. Josip res nekaj časa ni igral, treniral je po samostojnem programu in ob potrditvi dogovora še ne moremo z gotovostjo napovedati premiere na igrišču. Seveda bo potreboval nekaj časa, da doseže ustrezno stopnjo pripravljenosti. Prihaja pa z velikim motivom in željo, sposoben se je hitro prilagoditi zahtevam, saj ob svojih izkušnjah zna odmerjati napore. Ne bomo prehitevali, bomo pa s skupnimi močmi naredili vse, da ga čim prej vidimo skupaj z moštvom na terenu."

Naši kolegi iz tiskane izdaje so poročali, da Maribor pripravlja spektakularno predstavitev v trgovskem centru Europark, kar so potrdili tudi v Ljudskem vrtu. "O prvih besedah Josipa Iličića ob vrnitvi v vijol’čni dom v prihodnjih urah. Dogodek s takšno razsežnostjo je drugačen, temu primerna bo tudi sredina popoldanska predstavitev. Novinarska konferenca bo namenjena tudi navijačem, zato velja že zdaj vabilo – se vidimo ob 17. uri v nakupovalnem središču Europark (na orednjem prireditvenem prostoru pred Hervisom). Vračanje občutkov, ki smo jih nazadnje doživeli 26. avgusta 2010, se lahko začne…" so zapisali na klubski spletni strani.

Članki iz rubrike