Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 24.09.2022 20:40:25

Manchester City kupuje Olimpijo?! Oglasil se je predsednik zmajev in razkril vse: Želim biti odkrit in ...

Martin Metelko
Po govoricah, da se za nakup Olimpije zanimajo lastniki Manchester CItyja, se je oglasil predsednik ljubljanskega prvoligaša.

V javnosti so se pojavile govorice, da se za nakup Olimpije zanimajo lastniki angleškega velikana Manchester Cityja. Te imajo v lastni že kar nekaj velikih klubov z vseh koncev sveta, med navijači ljubljanskega prvoligaša pa je kakopak močno završalo.

Na odziv vodstva kluba iz Stožic ni bilo potrebno čakati dolgo časa, oglasil se je kar predsednik Adam Delius in pojasnil, kaj se v resnici dogaja.



"Trenutno krožijo (nepreverjene) govorice o prodaji NK Olimpija Ljubljana. Kot predsednik kluba želim biti odkrit glede tega in kategorično zanikati kakršno koli dogajanje v tej smeri. Z veliko discipline, delavnosti, ekipnega duha, neprijetnih odločitev, odrekanja in trdega dela smo ponosni na rezultate, ki jih je klub dosegel v dosedanjem delu sezone. Uspešne korake je mogoče doseči le skupaj in mi smo skupaj to dosegli. Ponosen sem na svoj klub NK Olimpija Ljubljana in ga bom kot predsednik še naprej vodil do uspehov.
Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem zaposlenim, še posebej našemu trenerju Albertu Rieri in našim igralcem za njihovo trdo delo, pa tudi našim navijačem in družinam za njihovo nenehno podporo in spodbudo," je za spletno stran Olimpije povedal nemški poslovnež.

Značke: delius, olimpija

Članki iz rubrike