900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 23.09.2022 08:54:59

Prekipelo jim je! Goričani pred tekmo z Mariborom udarili z vso silo, to pripravljajo v Novi Gorici!

Grega Wernig
Tudi navijači Gorice imajo dovolj.

V Novi Gorici je stanje nadvse napeto. Pred dnevi so se oglasili nekateri sponzorji kluba, ki so opozorili na številne težave in pomanjkljivosti, za katere je odgovoren predsednik kluba Hari Arčon. Prah okoli tega se sploh še ni polegel, ko so svoj glas povzdignili še navijači.

Terror Boysi so se oglasili prek facebooka, v javnost pa poslali sporočilo, ki je namenjeno vsem navijačem in tudi predsedniku kluba. V spodnjih vrsticah si ga lahko preberete v celoti in brez popravkov.

"KOCKA JE PADLA!
Boysi! Za vse vas, kakor tudi za ostale privržence in simpatizerje Gorice imamo veselo novico. Prišel je namreč težko pričakovani dan, ko lahko z veliko mero gotovosti širši javnosti sporočimo, da so dnevi aktualne klubske Uprave na čelu s predsednikom Harijem Arčonon nepreklicno šteti.


"Dan D" za konec brez dvoma najbolj črne ere v zgodovini goriškega nogometa naj bi bil torek, ko je predviden (pre)dolgo odlašani sestanek predsednika v odhodu s predstavniki sponzorjev in lokalnih podpornikov kluba. Ob tej priložnosti v imenu organizirane navijaške skupine zbrane pod okriljem ULTRAS GORICA javnosti sporočamo, da se bo omenjenega sestanka udeležilo tudi jedro naše skupine, ki bo prisluhnilo načrtom in kratko ter srednjeročni viziji predvidenega novega vodstva kluba, ki je že lep čas delovalo kot nekakšna opozicija v senci trenutni vodstveni garnituri, oziroma bolje rečeno predsedniku v odhodu Arčonu, istočasno pa bomo predstavili tudi naše poglede o tem, kako si v naši skupini predstavljamo delovanje Svetega kluba v bližnji prihodnosti. Že zdaj pa lahko naslednikom aktualnega vodstva povemo, da nekateri izmed le-teh predstavljajo pogoj za korektno in plodno sodelovanje na relaciji klub-navijači, ki bi pripomoglo k vzpostavitvi medsebojnega zaupanja in nenazadnje boljši nogometni klimi znotraj in okoli kluba. Prav navijači smo namreč v celotni goriški nogometni zgodbi tisti deležnik, ki je klubu vselej stal ob strani in z njim delil največje vzpone in padce. Prav tako ne gre zanemariti dejstva, da smo doslej imeli izkušnje s številnimi Upravami, ki so si izmenjale klubske pisarne in se še kako dobro zavedamo tega, da smo (bili) navijači "iskana roba" zlasti takrat, ko je mandat vodstva kluba še v povojih in se temelji neke nove zgodbe šele postavljajo na noge. Nobena skrivnost ni, da je podobna praksa veljala tudi v času obeh mandatov aktualnega klubskega vodstva, kateremu smo celotno javno podobo (vključno s klubskim sloganom), kakor tudi veliko večino klubskega marketinga zasnovali ravno mi. Seveda pa se nato vselej rado zgodi, da klub ob prvih uspehih in poslovnih rezultatih hitro postavi zid okoli sebe, kar krepko načne transparentnost poslovanja/delovanja, kakor tudi zaupanje navijačev, ki naenkrat niso več prioriteta in nemalokrat postanejo tudi sovražnik številka ena, ter priročna tarča za pogrevanje nam vsem dobro znanih in zlajnanih medijskih floskul o huliganih in nasilnežih, zaradi katerih si družine z otroci ne upajo na nogometne stadione.
Skratka, še enkrat več velja poziv k popolni MOBILIZACIJI vseh generacij goriških ultrasov za domačo prvenstveno tekmo z Mariborom. Naj se ve, da sta ljubezen in pripadnost, klubu, mestu in grbu večja od vseh rezultatskih blamaž, razprodaj ugleda in vseh predsednikov ter članov Uprav, ki za razliko od nas, ki smo s klubom vedno in povsod - prek vseh meja, pridejo in grejo ter čez čas postanejo zgolj opombe v klubskih analnih, ki brez dvoma pričajo o tem, da je Gorica velik klub in si kot tak zasluži boljši in lepši jutri. Naša naloga pa je, da k temu cilju svoj delež prispevamo tudi vsi mi, ki Gorico nosimo v srcu in ki bi zanjo naredili sleherni kilometer, ter požrli marsikatero kazen, prepoved in modrico, ter še mnogo več. In to zgolj zato, ker si brez nje življenja ne predstavljamo.
NEDELJA 2.10. OB 15.00 - TRIBUNA VZHOD
Do takrat imaš čas da deliš apel za udeležbo na tekmi vsem svojim prijateljem in znancem, zbereš svojo ekipo in spremljala aktualne novice iz jedra skupine. To ne bo običajna tekma, zato je tvoja prisotnost na njej obvezna. Zrihtaj si fraj, pošlji ljubo u Ikeo, ureži še v prst če je treba...
Ni važno, če si star ali mlad, aktivni ali nekdanji, skupina te potrebuje, zdaj bolj kot kadarkoli poprej, zato VSI SKUPAJ, MASOVNO IN PONOSNO ZA GORICO PLAVOBELO!
NI IZGOVOROV - AGONIJE JE KONEC!"

Članki iz rubrike