Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2022 12:20:35
Deli članek:

Težko slovo! Navijači Olimpije se s čustvenim zapisom poslavljajo od vratarja: Zapomni si, vedno boš ...

alesfevzer.com

Sodeloval je pri dveh naslovih državnih prvakov.

Čistka v zmajevem gnezdu je včeraj dobila (pričakovano) nadaljevanje. Kot zadnji v seriji nogometašev, ki se pred iztekom prestopnega roka poslavljajo od zmajevega gnezda, je bil včeraj uradno potrjen Nejc Vidmar. Triintridesetletni vratar, ki se je po sporu z novim vodstvom kot posojen nogometaš odpravil v tujino, tudi po vrnitvi skupnega jezika s klubom očitno ni našel.

Vidmar je bil več let eden najbolj izpostavljenih posameznikov v ljubljanskem klubu, sodeloval je tudi pri dveh naslovih državnih prvakov in je bil vselej naklonjen tudi najzvestejšim podpornikom Olimpije. Nič čudnega torej ni, da so se ob sporazumni prekinitvi pogodbe oglasili tudi v skupini Green Dragons.

"Nejc, prišel je čas za (težko) slovo.
Tvoja neomajna pripadnost in ljubezen do tvojega in našega najljubšega kluba imata v srcu vseh zelenih navijačev posebno mesto. Vsi naslovi, zmage, lepi trenutki pa tudi porazi in časi, ko je bilo težko, zelo težko, ko bi marsikdo obupal. A ti se nisi dal, stisnil si zobe in šel preko zadnjih atomov moči, da bi dal vse za NAŠO OLIMPIJO!
Za sveti klub si tako dal najpomembnejšo stvar, zdravje, in ne glede na vse boš vedno eden od nas. Ne le nogometaš ampak Dragons, navijač in pravi Žabar z veliko začetnico. Hvala tudi za tvoj odnos do skupine, ki ga kažeš ze od otroštva, takšnih iskrenih in srčnih nogometašev je dan danes zelo malo. Veseli in ponosni smo, da si že dolga leta naš član!
Nejc, za nas boš vedno ZELENI VIDMAR.
Se kmalu vidimo na Severu in zapomni si, vedno boš eden od nas!
Green Dragons Ljubljana," so zapisali na strani navijaške skupine.