tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 08.08.2022 15:30:30

Oglasil se je junak Olimpije in povedal, kako se igra derbije! Pa tudi, kaj lahko navijači pričakujejo od zmajev na naslednjih tekmah!

alesfevzer.com
S tem zadetkom se je še dodatno prikupil navijačem Olimpije.

Svit Sešlar, strelec vodilnega zadetka Olimpije na derbiju v Ljudskem vrtu, je po sladki zmagi z 2:0 stopil pred klubsko kamero. Povedal je, kako se igra derbije. “Derbiji so tekme, na katerih se zmaguje, ne igra. Pokazali smo dobro, konkretno igro. Imeli smo precej priložnosti, dve smo izkoristili. Mariboru v drugem polčasu nismo pustili blizu gola. Zasluženo smo zmagali,” je poudaril Sešlar in se spomnil svojega zadetka: “Ni lepše tekme, lepšega trenutka za zadeti gol. Bil sem na pravem mestu, hvalabogu je šla žoga v gol. Ta zadetek nas je dosti pomagal.”

Tudi on je pohvalil taktično pripravo Alberta Riere na tekmo z aktualnimi prvaki, pa poudaril, da devet točk prednosti pred Mariborčani ne pomeni še nič konkretnega. “Vedno je lepo pogledati na lestvico, ko si prvi. Ampak to je maraton, do konca je še 32 tekem. Na vsaki moramo po zmago,” je na klubski spletni strani zaključil Sešlar.

Članki iz rubrike