1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 08.08.2022 11:36:22

Šok v vrstah nogometnega velikana! Nekdanji reprezentant tarča srhljivih obtožb! Noseče dekle naj bi ...

Slika je simbolična.
Profimedia
Nosečo partnerico naj bi napadel zgolj dva tedna pred porodom.

Evropski nogomet pretresa nov škandal. Po več primerih obtožb družinskega nasilja, groženj s smrtjo, celo posilstva je najglasneje odmeval primer Masona Greenwooda. Ta je svojo zadnjo tekmo v dresu Manchester Uniteda odigral sredi januarja, nato pa je bil aretiran in kasneje izpuščen s plačilom variščine. Greenwood se je povsem umaknil iz javnega življenja, redko je viden tudi v svoji soseščini na jugu Manchestra, medtem pa rdeči vragi na njegov račun še vedno nakazujejo slabih 80 tisočakov tedenske plače.


Nov primer hudih obtožb je zdaj šokiral svet nemške bundeslige. Kot so razkrili tamkajšnji mediji, se je sredi policijske preiskave znašel nogometaš Borussie Dortmund Nico Schulz. Bivša partnerica je nekdanjega nemškega reprezentanta obtožila večkratnega fizičnega nasilja v letu 2020, ko je bila ta tudi noseča. Schulz naj bi noseče dekle zgolj dva tedna pred predvidenim datumom poroda brcnil v trebuh in tako skušal končati njeno nosečnost.

Nemec vse obtožbe zanika, na situacijo pa so se odzvali tudi v vodstvu kluba. "O obtožbah smo izvedeli šele iz medijev, šokirale so nas. Borussia Dortmund stvar jemlje zelo resno in se distancira od vsakršne oblike nasilja. Kljub temu nimamo nobenih povezav s procesom in nimamo dostopa do dokumentov, ki so del preiskave. Ker je celoten postopek še v zgodnji fazi, trenutno ne moremo sklepati nobenih odločitev o morebitnih sankcijah. Ko bomo vedeli več, bomo to storili," so zapisali pri bundesligašu.
Bočnega branilca sicer že v pripravljalnem obdobju ni bilo v kadru Edina Terzića.

Članki iz rubrike