Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 02.08.2022 18:49:54

In še en odhod iz Maribora! Kot kaže, ni dovolj dober za vijoličasti tabor! Ampak ... Spet v Domžale! Ali so postale mariborska filiala? Ne verjamemo ...

Grega Wernig
Potem ko je Andraž Žinič pred dnevi iz Domžal prestopil k Mariboru, so rumeni nastalo vrzel na desni strani obrambe zakrpali z Mirkom Mutavčićem. Kot so sporočili iz domžalskega kluba, je 21-letnik podpisal dvoletno pogodbo.

"V novo okolje prihajam zelo motiviran. Prve treninge sem z ekipo že opravil, spoznal soigralce, strokovni štab. Veliko jih poznam že od prej tudi iz mlajših reprezentanc. Z glavnim trenerjem sva že sodelovala v Mariboru. Simon mi je namreč ponudil priložnost za igranje v članskem moštvu, debitantske nastope, ki mi bodo za vedno ostali v spominu," je povedal Mutavčić in dodal, da bo treba najprej popraviti vtis s prvih tekem. "Zmoremo več in prepričan sem, da bo pogled na lestvico kmalu bistveno lepši," je dodal.

Mutavčić je prve nogometne korake naredil v mlajših selekcijah Gorice. Pri 15 letih se je preselil v Maribor, kjer je po nastopanju za kadete in mladince prvoligaški debi dočakal v lanski sezoni. Na Štajerskem je nastopil na 16 tekmah prve lige, en dvoboj je odigral tudi v kvalifikacijah za konferenčno ligo. V preteklosti je nekdanji mladi slovenski reprezentant kot posojeni nogometaš branil tudi barve Primorja.

"Obrambne položaje želimo imeti ustrezno pokrite, zato smo po prestopu Žiniča v Maribor nemudoma ukrepali. Mitji Ileniču bo v prihodnje konkuriral Mutavčić, mladi nogometaš, ki k nam prihaja ravno iz Maribora. Za sabo ima v celoti opravljene poletne priprave, okolje dobro pozna, moram pa povedati, da prestopa nista povezana, smo pa z Mariborom še enkrat več odlično sodelovali," je povedal športni direktor Domžal Senijad Ibričić.

Članki iz rubrike