podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
26 31.07.2022 19:26:35

Olimpija stoodstotna na vrhu! Nukić zadel, proslavil, sodniki razveljavili – sledilo pa je tole!

alesfevzer.com
Olimpija ima po treh krogih tri zmage in še ni prejela zadetka.

Zeleno-bele prihodnji konec tedna čaka večni derbi v Mariboru, nanj po ljubljanskem dvoboju z Bravom odhajajo z najboljšim mogočim izkupičkom. Olimpija ima v novi izvedbi slovenskega prvenstva še nedotaknjeno mrežo, ob tem ji je uspelo najmanj enkrat zadeti proti vsakemu od nasprotnikov. Tokrat proti Bravu, ki je bil dolgo časa zelo težaven nasprotnik in se je sredi drugega polčasa zdel bližje uspehu, a so gostitelji obračuna pohodili plin in slavili z 1:0. 

Najprej je po dobri akciji zadel Mustafa Nukić in si dal duška s proslavljanjem. Napadalec s številko devet je na zadnjih dveh tekmah zapravil enajstmetrovki, posebej tista evropska z romunskim Sepsijem je bila izjemno draga, toda trener Albert Riera je pokazal izjemno zaupanje in nogometašu namenil spodbudne besede. Nukić je zato po zadetku veliko časa preživel v tesnem Špančevem objemu, vendar so sodniki vmes dobili informacijo iz sobe za VAR, da je bil visokorasli napadalec v nedovoljenem položaju. 

Grafika je to seveda potrdila, Nukić je bil ponovno strt in lahko si predstavljate, kako bi se počutil, če bi Olimpija ostala brez zmage. Vendar ni. Praktično že v naslednjem napadu je izvajala kot, ob gneči v kazenskem prostoru pa je bil najbolj spreten najstnik Marcel Ratnik. Že tako ali tako eden najboljših posameznikov na igrišču je zabil žogo v mrežo in ta status potrdil. Olimpiji pa prinesel tri točke za idealno pot na Štajersko. 

Značke: olimpija, bravo, prva-liga

Članki iz rubrike