Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
2 31.07.2022 09:29:06

Šeško noče v United!? Njegova želja je jasna, izbira tudi – na vsak način bi zaigral za ...

Red Bull
Vse več je zagotovil, da ima Benjamin Šeško pred očmi zelo jasen cilj.

Tudi v zadnjih dneh so slovenskega supertalenta vse bolj povezovali z Manchester Unitedom oziroma so ogromno pisali o vse večji želji tega kluba, da bi Šeška pripeljal v svoje vrste. Po možnosti že to poletje. A klub z Old Trafforda ima pri tem kar nekaj težav. Prva je, da za Salzburg letošnja prodaja ni možnost in da so Avstrijci odločeni, da lahko Slovenec odide najprej poleti leta 2023, po možnosti celo poleti leta 2024. No, še večja težava je Benjamin sam. 

Kot trdi vse več virov, Šeško skupaj s svetovalci Uniteda preprosto noče, saj so se rdeči vragi spravili v pregloboko luknjo in trenutno preveč zaostajajo za okolji, ki so trenutno najbolj privlačna ter najbolj uspešna. Iz istih virov prihaja zagotovilo, da ima Slovenec trenutno pred očmi zelo jasen cilj. Namreč postati tisti napadalec, ki bo pri madridskem Realu zamenjal Karima Benzemaja. Ta bo prihodnje poletje star že 36 let, in tudi če bi bil nato še eno sezono Šeško "le" njegova rezerva, bi bil to zanj očitno idealen scenarij.

Pri čemer je treba vedeti, da je privlačnost obojestranska, o čemer so veliko pisali španski, angleški in tudi  zanimivo  hrvaški mediji. Real namreč zelo razmišlja o napadalcih, ki so trenutno stari približno med 18 in 20 let. Po zagotovilih tako Marce kot Asa, obeh najbolj slavnih madridskih časnikov, je Slovenec že trdno med peterico tistih, ki so jih Madridčani postavili v ožji izbor. In še bolj nadaljeval tako, kot se je lotil te sezone ... No, zagotovo vam je vse jasno. 

Značke: šeško, united, real

Članki iz rubrike