vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

struge, hiše, posledice poplav Svet24.si

Prizadeti v poplavah razočarani zaradi "žaljivo"...

litijska-stavba Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

sanjski rodos Njena.si

Nepričakovana lokacija snemanja šova Sanjski ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

rb
rb
0 10.07.2022 09:26:22

Zadovoljstvo na Bonifiki! Koper na reški Rujevici pokazal, da misli resno

Domen Jančič
Kanarčki uspešnejši od hrvaškega prvoligaša.

Koprčani bodo v zgodnjem nedeljskem večeru odigrali še zadnjo prijateljsko preizkušnjo po začetku priprav. Na Bonifiki se bodo pomerili z ajdovskim Primorjem, ampak generalka je že za njimi. Zoran Zeljković in njegovi varovanci so gostovali na Rujevici, kjer so se udarili z Rijeko in jo pred 2500 gledalci premagali z 2:1, kar je vsekakor lepa popotnica za novo sezono. Čeprav so ostali brez nekaj pomembnih členov ekipe, so kanarčki očitno znova sestavili zelo dobro ekipo, ki bo sposobna krojiti vrh lestvice. V Slovenski Istri vsekakor mislijo resno ...

Gostitelji so povedli v 11. minuti, ko se je med strelce vpisal Bušnja, aktualni slovenski pokalni zmagovalci so v nadaljevanju poskrbeli za preobrat; najprej je bil v 65. minuti uspešen Kotnik, za končni izid je v zaključku dvoboja poskrbel Jašaragić.

Začetno enajsterico rumeno-modrih so sestavljali Golubović, Palčič, Žužek, Novoselec, Šimčak, Parris, Vesner Tičić, Mittendorfer, Kotnik, Osuji in Kolobarić, igrali so še Krajinović, Kambić, Šušnjara, Daley, Rajčević, Correia in Benedičič.

Gostitelji so se od prve minute predstavili v zasedbi Labrović, Pavlović, Vrančić, Obregon, Prince, Vukčević, Krešić, Selahi, Bušnja, Smolčić in Alvarez, v nadaljevanju so bili na zelenici še Hodža, Frigan, Dujmović, Lepinjica, Liber, Braut, Karrica ter Jurišić.

Članki iz rubrike