zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
7 09.07.2022 15:55:16

Igor Barišić razkril, kako je Zoran Janković preprečil, da bi Green Dragonsi ...

Zoran Janković
Grega Wernig
Še eno zanimivo razkritje.

V intervjuju za Ekipo SN je Igor Barišić razkril marsikaj zanimivega. Med drugim tudi to, da ga je župan Ljubljane Zoran Janković prosil, naj ne pride na tekmo prvega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo proti Differdangeu. Če bi prišel, bi verjetno izzval bes pri najglasnejših ljubljanskih navijačih, Green Dragonsih. 

Na vprašanje, zakaj na tekmi proti Luksemburžanom ni bilo na tribunah nobenega od vodilnih mož ljubljanskega kluba, je Barišić odgovoril: "Predsednik kluba je bolan, podpredsednik je bil odsoten iz drugačnih razlogov. Kar zadeva mene; županu sem obljubil, da me ne bo na prvi tekmi sezone. To je vse." 

In podrobneje spregovoril o pogovoru z županom. "Prosil me je, da se v dobro kluba ne udeležim te tekme. Stvari so se morale pomiriti, to sem razumel in prošnjo sprejel. Iskreno, ni mi bilo najlažje, želel sem biti na tej tekmi. Prva v sezoni, prva v dresih novega opremljevalca, v dresih, ki smo jih prav tako oblikovali skupaj z navijači. Vseeno sem sprejel, moral sem. Župan mi je zagotovil, da ne bo večjih težav. Bilo je korektno, zgodila se je ena prekinitev, ob tem mi je najbolj žal mladega pobiralca žog, ki je nastradal. Sicer je bilo vse korektno." 

Članki iz rubrike