nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 08.07.2022 15:31:16

Olimpija ima novega igralca! Velikan je zanj odštel skoraj milijon, zdaj je prišel v Stožice!

alesfevzer.com
Olimpija je v četrtek odigrala prvo uradno tekmo v novi sezoni.

Na svojem igrišču je v prvem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo remizirala z luksemubrškim Differdangejem. Na povratno srečanje bodo odšli z rezultatom 1:1.

Danes iz Stožic sporočajo, da je trener Albert Riera dobil novo okrepitev. Zeleno-beli dres bo oblekel Samuel Pedro. Gre za 21-letnega Portugalca, ki je z zmaji podpisal triletno pogodbo.



"Levi krilni napadalec iz Aveira, ki ima tudi angolski potni list, je kariero začel pri Boavisti, v dresu katere je leta 2019 debitiral na tekmi z Benfico. Prav Benfica je nato postala njegov novi klub, v Lizbono je za skoraj milijonsko odškodnino odšel januarja leta 2020 in si uvodoma nadel dres ekipe do 23 let. Zanjo je odigral 15 tekem, na katerih se je med strelce vpisal trikrat. Kasneje je igral za B-moštvo Benfice, zanj je dosegel dva gola na 26 tekmah. V pretekli sezoni je kot posojen nosil dres portugalskega drugoligaškega kluba SC Covilha, za katerega je odigral 13 tekem in se enkrat vpisal med strelce. Naslednja postaja pa: Ljubljana! S pogodbo do leta 2025," so o zadnji pridobitvi zapisali pri ljubljanskem klubu.

Pedro je v prejšnji sezoni v portugalski drugi ligi zbral 19 nastopov, v 885 minutah, ki jih je preživel na igrišču, je zabil gol in prispeval dve podaji.

Članki iz rubrike