stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 27.06.2022 10:48:43

Kaaaj?! Je to zamenjava za Mudrinskega?! Celjani novega napadalca našli v Kopru!

Martin Metelko
S koprskih priprav se je preselil v tabor Celja.

Slovenska nogometna javnost še vedno čaka na potrditev odmevnega prestopa, ki bi v celjski dres oblekel najboljšega strelca lanske sezone v 1. SNL, a sta Ognjen Mudrinski in Celje po naših informacijah v tem trenutku znova precej bolj oddaljena, kot sta bila pred nekaj tedni. Na to kaže tudi dejstvo, da v knežjem mestu že pripravljajo rezervni načrt, če do podpisa pogodbe s srbskim napadalcem ne bo prišlo. Chukwubuikem Ikwuemesi je nase pred dnevi opozoril v dresu podprvakov iz Kopra, ko se je na pripravljalni tekmi z Radničkim podpisal pod dva zadetka in s tem poskrbel za zmago Koprčanov s 3:2.

Charles oziroma Charli, kot mu rečejo, je bil nazadnje član slovenskega drugoligaša Krškega, na preizkusu na Obali pa je pokazal dovolj, da so Koprčani pripravili ponudbo. A nigerijski napadalec je očitno pokazal tudi toliko, da so se zanj ogreli v Celju, s katerim v tem prestopnem roku več kot očitno ni šale. Ponudba grofov naj bi bila precej bolj radodarna od tiste, ki so jo na mizo dali v pisarnah pokalnih prvakov, mladi Ikwuemesi pa se je tako že pridružil pripravam štajerskega prvoligaša, kjer je včeraj odigral tudi pripravljalno tekmo z Boracom iz Banja Luke.

Koprčani sicer po vsej verjetnosti še niso rekli zadnje in se bodo za 20-letnega Nigerijca še borili, a že zdaj je jasno, da to ne bo tako ugodna finančna rešitev, kot so si na Bonifiki sprva predstavljali.

Članki iz rubrike