Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 21.06.2022 08:35:19

Mudrinski ekskluzivno: Ali odhajam v Celje? Kaj mi je ponudil Maribor? Povedal bom vse ...

alesfevzer.com
Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so se pogovarjali z Ognjenom Mudrinskim.

Želel si je priti na včerajšnji žreb parov nove sezone prve lige. Na Brdu bi moral prejeti nagrado za najboljšega strelca pretekle sezone, toda vmešala se je višja sila. "Moj let za Ljubljano je odpovedan, vračam se domov," je, ko smo ga priklicali na telefon, razočarano zavzdihnil Ognjen Mudrinski. "Res sem želel priti. Zaradi spoštovanja do Nogometne zveze Slovenije, do lige, v kateri sem igral, do vseh klubov, ki v njej tekmujejo. Zares mi je žal, da mi ni uspelo," je dodal, preden je spregovoril predvsem o eni temi: svoji prihodnosti. Bo odšel v Celje? Ga je Maribor sploh želel zadržati? Kakšni so njegovi načrti, kakšno je njegovo razmišljanje? O tem smo se pogovarjali z v mestu ob Dravi še vedno izjemno popularnim Mudrijem.

Kaj počnete v teh dneh poleg tega, da ste se morali razočarani vrniti z beograjskega letališča?

Res sem si izjemno želel priti na dogodek, ki ga je organizirala NZS. Na žalost sem moral ostati v Beogradu, saj je bil let odpovedan. Kar zadeva moj status: pred nekaj dnevi sem prekinil pogodbo z Jagiellonio, tako da sem prost nogometaš. Pripravljam se v Beogradu, treniram, pridno delam in čakam, da vidim, kje bom nadaljeval svojo kariero.


Veliko se je govorilo o tem, da bo vaš novi klub Celje, ki naj bi vam za slovenske razmere ponujalo zares visoko ponudbo. Kako je s tem? Boste nadaljevali kariero v knežjem mestu?

Ni treba ničesar skrivati. Ljudje iz Celja so stopili v stik z mano, bil sem v Celju na sestanku z njimi. Povedali so mi, kako me vidijo v klubu, kaj si od mene želijo, kako naj bi bila videti celjska prihodnost. Imeli smo res lep pogovor. Še vedno smo v stiku, v naslednjih nekaj dneh bomo vedeli precej več. To je tisto, kar lahko za zdaj povem.


Kako je bilo na tem sestanku? Kakšni so bili vaši vtisi? Vas Celje zanima?

Oni so pokazali, da si me želijo pripeljati. Bili so korektni, 'fer' do mene. Ponavljam, res smo imeli lep pogovor, lep sestanek. Želeli so me spoznati, videti moje razmišljanje, kako vse skupaj vidim. To je to. Še vedno smo v stiku in čakamo na razplet dogodkov.

CELOTEN POGOVOR Z OGNJENOM MUDRINSKIM, V KATEREM JE SPREGOVORIL TUDI O PONUDBI MARIBORA IN NJEGOVI ŽELJI, DA NADALJUJE KARIERO V VIJOLIČASTEM DRESU, SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike