cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 16.06.2022 19:03:08

Ognjena Murdinskega (še) ni, zato pa z Otoka v Celje že prihaja nov napadalec!

Profimedia
Po visoki zmagi nad Jesenicami – bilo je 8:0 – so Celjani v sredo odigrali drugo srečanje v pripravljalnem obdobju. V Kranjski Gori so moči merili s črnogorskim prvoligašem Rudarjem iz Pljevlje in ga premagali s 6:1.

Trener Roman Pilipčuk je na igrišče poslal naslednjo enajsterico: Rozman, Šporn, Vuklišević, Flis, Morozov, Majevski, Janjičić, Vrbanec, Gbamble, Bizjak, Bajde. V nadaljevanju so igrali še: Kolar, Ajhmajer, Klašnja, Milić, Kantužer, Svetlin, Begić, Džumhur, Iličić. Prvo ime dvoboja je bil trikratni strelec Iličić, poleg njega so v polno merili še Svetlin, Morozov in Bajde.


Še vedno ni nič novega v zvezi s prihodom Ognjena Mudrinskega, se bo pa v naslednjem tednu treningom celjske zasedbe pridružil nov napadalec.

Gre za nekdanjega člana Triglava Mateja Poplatnika, 29-letnik je zadnji dve leti igral na Škotskem, kjer mu je potekla pogodba z Livingstonom; ta ga je v pretekli sezoni posodil drugoligašu Raith Roversu. Z njim je osvojil pokal Challenge, v finalu pa je Poplatnik ob zmagi s 3:1 nad ekipo Queen of the South zabil dva gola in bil razglašen za igralca tekme.

Članki iz rubrike