bežigrad, orožje Svet24.si

FOTO: Zaseg orožja v Ljubljani

meteorit Svet24.si

Streljaj od slovenske meje ponoči pristali ...

bencin, dizel, bencinska-črpalka, pomanjkanje Necenzurirano

Pogovoriti se moramo o trgovcih #kolumna

robert golob Reporter.si

Ljerka Bizilj: Robertu Golobu je padla sekir'ca v ...

goran dragic trst 22 af Ekipa24.si

Slovenija v Trstu pokazala svojo moč! Italijani ...

anneliese-kohlmann Odkrito.si

Zgodba o eni najbolj hudobnih žensk v zgodovini

slovenija sekulic Ekipa24.si

Norišnica v Trstu že več kot uro pred tekmo! ...

nu
nu
6 22.05.2022 19:50:34

Uh, družina ljubljanskega župana Zorana Jankovića vstopila v Olimpijo! Kaj to pomeni? Se obeta zbližanje mesta in zeleno-belih?

Grega Wernig
Zoran Janković, župan 'najlepšega mesta na svetu', ki bo letos jeseni spet kandidiral za prvo ime slovenske prestolnice, je zdaj še bolj tesno povezan z Olimpijo.

Danes je dan, ko je 18-letni Vall Janković prvič dobil dres članske ekipe Olimpije. Izbral si je številko 26. Trener Olimpije Robert Prosinečki je imel zaradi različnih stvari precej zdesetkano ekipo za današnjo tekmo v Celju, zato je vpoklical dva mladinca, ki sta bila na klopi za rezervne igralce. V Celju sta bila bočni branilec Vall Janković (letnik rojstva 2004) in centralni branilec Taik Kojić (letnik rojstva 2003). Zanimivo je, da je Vall sin Vesne in Jureta Jankovića, torej vnuk ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Bo zdaj župan še bolj pogosto hodil na tekme zeleno-belih? Skoraj zagotovo, čeprav je bil že do zdaj redni, zelo redni obiskovalec tekem Olimpije v Stožicah. Zdaj, ko bo stiskal pesti še za vnuka, pa bo Olimpija tako ali tako imela še posebno mesto v njegovem (in mestnem) srcu.

Značke: olimpija, janković

Članki iz rubrike