Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
6 22.05.2022 19:50:34

Uh, družina ljubljanskega župana Zorana Jankovića vstopila v Olimpijo! Kaj to pomeni? Se obeta zbližanje mesta in zeleno-belih?

Grega Wernig
Zoran Janković, župan 'najlepšega mesta na svetu', ki bo letos jeseni spet kandidiral za prvo ime slovenske prestolnice, je zdaj še bolj tesno povezan z Olimpijo.

Danes je dan, ko je 18-letni Vall Janković prvič dobil dres članske ekipe Olimpije. Izbral si je številko 26. Trener Olimpije Robert Prosinečki je imel zaradi različnih stvari precej zdesetkano ekipo za današnjo tekmo v Celju, zato je vpoklical dva mladinca, ki sta bila na klopi za rezervne igralce. V Celju sta bila bočni branilec Vall Janković (letnik rojstva 2004) in centralni branilec Taik Kojić (letnik rojstva 2003). Zanimivo je, da je Vall sin Vesne in Jureta Jankovića, torej vnuk ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Bo zdaj župan še bolj pogosto hodil na tekme zeleno-belih? Skoraj zagotovo, čeprav je bil že do zdaj redni, zelo redni obiskovalec tekem Olimpije v Stožicah. Zdaj, ko bo stiskal pesti še za vnuka, pa bo Olimpija tako ali tako imela še posebno mesto v njegovem (in mestnem) srcu.

Značke: olimpija, janković

Članki iz rubrike