stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 22.05.2022 16:18:27

Šok ob zelenici! Nogometaši slavili osvojeno lovoriko, nato se je zgrudil in obležal! Groza se je ...

Profimedia
Veliko slavje je prekinil srhljiv prizor.

Ko govorimo o nemškem nogometu, ga v zadnjih letih preprosto povezujemo z Bayernom. Bavarski stroj je na domačih zelenicah ustvaril monopol, v katerem dopušča le redke izjeme, v nemškem prvenstvu je tako slavil že svoj 10. zaporedni naslov, spodrsljaj pa se mu je pripetil v pokalu, kjer ga je že v drugem krogu z neverjetnih 5:0 izločila Borussia Mönchengladbach.


Pot do lovorike je bila s tem precej bolj odprta, v sobotnem finalu pa sta se tako pomerila Freiburg in Leipzig. Dolgo časa je bolje kazalo Freiburgu, ki je povedel že v 19. minuti, a so rdeči biki sredi drugega polčasa izenačili preko Nkunkuja. Sledili so podaljški, v katerih sta bila izključena kar dva nogometaša Leipziga (rdeče je videl tudi Kevin Kampl), v izvajanju enajstemtrovk pa so mirnejše živce pokazali prav varovanci Domenica Tedesca, ki so tako osvojili svojo prvo pokalno lovoriko.

Sledilo je veliko slavje, ki pa je bilo začasno prekinjeno, saj se je tik pred podelitvijo ob igrišču zgrudil fotograf. Po hitrem ukrepanju prve pomoči ga je s stadiona odpeljalo reševalno vozilo, ki ga je pospremil glasen aplavz s tribun. Po podelitvi je za dobre novice poskrbel še uradni napovedovalec, saj je sporočil, da je stanje fotografa stabilno.

Članki iz rubrike