nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 28.04.2022 09:34:06

KAKŠNO SPOROČILO! Legendarni kapetan ODGOVORIL NAVIJAČEM in razkril svojo KONČNO ODLOČITEV!

Grega Wernig
Marcos Tavares je odgovoril na pozive navijačev

Ko voda teče v grlo, se lahko v Mariboru (še) vedno zanesejo na svojega legendarnega kapetana. Marcos Tavares je na slovenskih zelenicah pustil neizbrisljiv pečat, konec prejšnjega tedna pa je dokazal, da je tudi pri 38 letih še vedno velika dodana vrednost mariborske zasedbe.
Vijoličasti so se na pomembni tekmi v Sežani zgodaj znašli v zaostanku, v lovljenju izenačujočega zadetka jim je živce paral predvsem okvir domačih vrat, v drugem polčasu pa je Radovan Karanović v igro najprej poslal Roka Kronavetra, ki je prispeval prvi zadetek, in v 72. minuti še Marcosa Tavaresa. Na takšni tekmi iz igre povleči prvega strelca lige Ognjena Mudrinskega ni najlažja odločitev. Na semaforju je pisalo 71:30, ko je Tavares stekel na igrišče, natanko 35 sekund pozneje pa je s svojim prvim dotikom žogo pospravil za hrbet Koprivca in Mariboru prinesel super pomembne tri točke v boju za naslov.



Po tem zadetku so se v štajerski prestolnici znova pojavili glasni pozivi, da bi kapetan preklical napovedano slovo od aktivnega igranja nogometa; Tavares naj bi kopačke obesil na klin s koncem letošnje sezone. Mariborski napadalec, ki se je v prvi slovenski ligi podpisal pod 159 zadetkov, je na svojih družbenih omrežjih zdaj objavil zapis, s katerim se zahvaljuje za vsa lepa sporočila, a hkrati še enkrat poudarja, da bi "glava še zmogla, telo pa pravi, da je dovolj".

Članki iz rubrike