Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
13 27.04.2022 08:46:34

Tu je ODGOVOR OLIMPIJI! Mati nadarjenega Jake, ki je prestopil v FC Köln, RAZKRILA svojo resnico

Pred dnevi (22. aprila) smo poročali o izjemno nadarjenem Jaki Čubru-Potočniku, ki je sprva lani poleti z Olimpijo podpisal triletno profesionalno pogodbo, potem pa na začetku tega koledarskega leta pobral šila in kopita in jo popihal v Nemčijo.

Klub iz Stožic je želel opozoriti javnost, da odhod fanta ni bil upravičen, v povsem nasprotno pa je prepričana njegova mati, tudi njegova zastopnica. Njeno izjavo, kot odgovor vodstvu kluba, objavljamo v celoti.

Odziv na sporočilo za javnost Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana v zvezi s prekinitvijo pogodbe z Jako Čuber Potočnikom

Dne 22. 4. 2022 ste objavili članek z naslovom 'Olimpija pozimi ostala brez dragulja, zdaj pojasnjuje zaplet ...', v katerem je med drugim zapisano: "Nogometni klub Olimpija Ljubljana je bil s strani Tine Čuber, mame in zastopnice Jake Čubra Potočnika, 30. januarja 2022 nenadno obveščen o enostranski prekinitvi profesionalne pogodbe, in to brez kakršnegakoli predhodnega obvestila. Ker razlogi za takšno dejanje nikakor niso bili upravičeni, tudi nismo privolili v enostransko prekinitev pogodbe."


V zvezi s citiranim zapisom podajam naslednjo izjavo:

"Izjava Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana, ki navaja, da je bil klub 30. januarja s strani Tine Čuber, mame in zastopnice Jake Čubra Potočnika »nenadno obveščen o enostranski prekinitvi profesionalne pogodbe, in to brez kakršnegakoli predhodnega obvestila« je izmišljena in neresnična.

Vodstvo kluba smo na sestankih večkrat ustno opozorili na neizpolnjevanje obveznosti do Jake, pred prekinitvijo pogodbe pa tudi pisno, ko je bil klubu postavljen rok za izpolnitev svojih obveznosti. Ker v postavljenem roku klub teh ni izpolnil, je Jaka po zastopnici prekinil pogodbo.

O podrobnejših razlogih za prekinitev pogodbe ne želimo razpravljati javno, verjamemo pa, da bo upravičenost prekinitve potrjena tudi v morebitnem postopku pred FIFA-o. K temu dodajamo še, da je žalostno, na kakšen način skuša klub prikriti resnično dogajanje in pri tem ne izbira sredstev ter se poslužuje tudi laži."

Članki iz rubrike