Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2022 07:57:43
Deli članek:

JE TO RES? Morda najboljši na svetu - RONALDO razmišlja o PENZIJI? To pišejo Portugalci....

Se Izjemni Cristiano Ronaldo, ki ima že 37 let, vrača v domovino? Kupil je zemljišče, kjer naj bi živel po upokojitvi...

Cristiano Ronaldo je s 37 leti še vedno prva violina Manchester Uniteda. Pogodbo z legendarnim angleškim klubom ima do konca naslednje sezone, toda... Novi trener Uniteda Nizozemec Erik Ten Hag, ki bo vlogo prevzel po koncu te sezone, je že namignil, da Ronaldo ni v prvem planu njegove ekipe. 

No, Cristiano Ronaldo ima veljavno pogodbo do junija 2023 in portugalski TV 7 Dias, da se CR7 pripravlja na tekmovalni pokoj. 

Leta 2021 je v Lizboni kupil 'stanovanje' za sedem milijonov evrov, kar je najdražje stanovanje v portugalski prestolnici. Pri TV 7 Dias pa so dodali, da je Ronaldova družina za osem milijonov evrov kupila še veliko zemljišče v Quinta da Marinha, na obali. To informacijo je potrdil tudi portugalski dnevnik Correio da Manha.

Na tem zemljišču bo stala luksuzna vila in dela že potekajo. "Parcela je ograjena in potekajo prva dela. Tu bo živel Ronaldo z družino po upokojitvi," je dejal vir blizu Ronalda. 

Quinta da Marinha je kraj pol ure oddaljen od lizbonskega letališča in deset minut od centra Cascaisa, najbolj priljubljene plaže za Lizbončane.