mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 12.03.2022 20:13:37

Maribor se je ODZVAL na HUDO KAZEN! Tega, kar so storili VIJOLIČASTI, ni pričakoval NIHČE!

Grega Wernig
Pri Mariboru so se odzvali na kazen, ki jo je vijoličastim naložila Nogometna zveza Slovenije.

Disciplinski sodnik NZS je Mariboru naložil visoko kazen zaradi divjanja mariborskih navijačev na tekmi z Bravom. Skupaj 14.400 evrov in dve tekmi igranja pred praznimi tribunami (Mura, Celje) ter tretjo tekmo igranja (Olimpija) pred zaprto južno tribuno, na kateri so nastanjene Viole. Čakali smo mariborski odziv in ga dočakali. A tega, kar so zapisali vijoličasti, ni pričakoval nihče.

"Zdravje je na prvem mestu. Pri NK Maribor z obžalovanjem spremljamo novice, da prehajamo v obdobje, ko se številke glede okužb na COVID-19 povečujejo.

Krivulja gre znova navzgor in kot zavedni državljani moramo storiti vse, da se situacija ne poslabša. Zaznali smo porast okužb, pri nas in v sosednjih državah. Ljudski vrt je tako preventivno do nadaljnjega zaprt.

Ker smo v različnih pogledih bližje Avstriji kot večina preostalega dela države, se moramo ob približevanju šestega vala obnašati še bolj odgovorno. Ukrep bomo vzdrževali tako dolgo, dokler zadeve ne bodo obvladljive.

Vsakršno časovno sovpadanje z odločitvijo disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije, ki je NK Maribor odredil kazen igranja dveh domačih tekem brez gledalcev, v 27. krogu proti Muri in v 28. krogu proti Celju, ob tem pa stopi v veljavo še kazen igranja treh domačih tekem pred prazno južno tribuno, je zgolj naključje.

Iskreno se opravičujemo navijačem, ki so kupili vstopnice za nedeljsko tekmo z Muro. Glede povračila denarja bodo obveščeni. Ostanimo zdravi," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Značke: maribor, covid19

Članki iz rubrike